Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valakik szakítanak mert az egyik fél nem képes még komoly kapcsolatra, de 2-3 év múlva megint összejönnek?
Köszönöm a válaszokat!
Én 21 vagyok a lány pedig 19. Én szakítottam mert úgy éreztem nem tudok felelősséget vállalni egy komoly kapcsolathoz. De később szeretném vele újra kezdeni,ha lesz munkám és rendbe jövök anyagilag.
Össze lehet jönni, igen.
Ha ketten valaha tetszettek egymásnak - ami nem gyakori dolog -, akkor érdemesebb évek múltával újra próbálni, amikor az ember párt keres.
Nem hiszek az ilyesmiben
A nagy szerelem 2-3 évig tart ha ezek után nem maradnak együtt minimális az esély együttélésre.
Lehet néha összejönnek 1 nosztalgia bulira de ez nem lesz tartós
Olyan mint amikor újra olvasod a kedvenc könyved vagy megnézed a kedvenc filmed élvezed de nem nézed meg napjában 5-ször mert már nem ugyanaz az érzés.
Akik a rózsaszín ködfelhő után is együtt vannak azok jól ki jönnek barátként, vagy az anyagiak kötik össze őket, a társadalmi családi elvárások....
velem is ezt csinálta az exem.
2 évig sírtam utána, aztán beletörődtem.
most keresett hogy már van munkája blabla, elérte amit akart, tervezett (gondolom jól "kiélte" magát másokkal is, nem tudom)
pofára esett mert nem megyek vissza hozzá
hosszú ideig vártam, de az én életem is véges :) és olyat keresek, aki nem dob el azért, mert éppen még iskolába jár és nincs saját lakása, karrierje stb.
nekem se... és? ha nem képes valaki komoly kapcsolatba, akkor ne is kezdjen egyáltalán bele!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!