Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik, hogy valakik szakítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy valakik szakítanak mert az egyik fél nem képes még komoly kapcsolatra, de 2-3 év múlva megint összejönnek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nemjellemző az események ezirányú alakulása.
2012. jún. 23. 23:49
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Ha nem kellettél a fickónak feleségként most, ezért azzal a dumával hajított ki, hogy "úgy érzem, még nem állok készen komoly kapcsolatra" ezt úgy kell értelmezni, hogy "TE nem kellesz eléggé ahhoz, hogy elvegyelek" s ez nem fog változni 2-3 év múlva sem.
2012. jún. 23. 23:55
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Igen, létezik.
2012. jún. 24. 00:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezzel a dumával dobtak engem is nemrég. Ha azt hiszi a kislány, hogy "most kiélem magam, utána visszamegyek hozzá, mert ő inkább egy férjnek jó, akit a háta mögött megcsalhatok titokban" - akkor nagyon el van tévedve. :)
2012. jún. 24. 00:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én 21 vagyok a lány pedig 19. Én szakítottam mert úgy éreztem nem tudok felelősséget vállalni egy komoly kapcsolathoz. De később szeretném vele újra kezdeni,ha lesz munkám és rendbe jövök anyagilag.

2012. jún. 24. 00:14
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

Össze lehet jönni, igen.

Ha ketten valaha tetszettek egymásnak - ami nem gyakori dolog -, akkor érdemesebb évek múltával újra próbálni, amikor az ember párt keres.

2012. jún. 24. 00:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
5: Akkor viszont buta vagy, ezek nem szakitasi indokok. A kettőtök közti összenemillőségi, szeretetzavaró dolgok indokok a szakításra, de ezek nem. Miért nem lehetsz vele addig, amitg megszerzed ezeket a dolgokat az életben? Vagy ugy gondolod legkozelebb, hogy majd akkor szamitasz komoly ferfinak, ha mar hazad van, ezert ujra szakitasz, majd azért, mert még nem bizonyitottad be, hogy tudsz gyerekekrol gondoskodni, ezert inkabb gyermeket nemzel valaki masnak... stb..:) Se vége se hossza ennek a logikanak.
2012. jún. 24. 00:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszek az ilyesmiben

A nagy szerelem 2-3 évig tart ha ezek után nem maradnak együtt minimális az esély együttélésre.

Lehet néha összejönnek 1 nosztalgia bulira de ez nem lesz tartós

Olyan mint amikor újra olvasod a kedvenc könyved vagy megnézed a kedvenc filmed élvezed de nem nézed meg napjában 5-ször mert már nem ugyanaz az érzés.

Akik a rózsaszín ködfelhő után is együtt vannak azok jól ki jönnek barátként, vagy az anyagiak kötik össze őket, a társadalmi családi elvárások....

2012. jún. 24. 00:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

velem is ezt csinálta az exem.

2 évig sírtam utána, aztán beletörődtem.

most keresett hogy már van munkája blabla, elérte amit akart, tervezett (gondolom jól "kiélte" magát másokkal is, nem tudom)

pofára esett mert nem megyek vissza hozzá

hosszú ideig vártam, de az én életem is véges :) és olyat keresek, aki nem dob el azért, mert éppen még iskolába jár és nincs saját lakása, karrierje stb.

nekem se... és? ha nem képes valaki komoly kapcsolatba, akkor ne is kezdjen egyáltalán bele!

21/L

2012. jún. 24. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!