Van esélyem komoly kapcsolatra? Mit tehetek azért, hogy könnyebben sikerüljön?
Nem tudok táncolni, nem szeretem a smiket meg a tűsarkút, nem szeretek "csiripelni".(Akkor mit tudsz?)
elég hamar megtalálom a hangot a gyerekkel, szeretek főzni meg vert csipkét csinálni, szeretem az extrémebbnek gondolt sportokat (síklóernyő, downhill stb.), egész jól tudok lőni is.(Te minden szeretsz csinálni csak pont azt nem amit kellene.)
Csipke készítés közbe nem fog rád találni a szerelem.
Ha nem ismerkedsz,és viselkedsz úgy mint egy nő akkor soha nem lesz kapcsolatod.
Lehet hogy van férfi aki ezt szereti,de nem itt kellene keresgélni.
Barátnők akikkel el járj valahova??
A férfiak pedig szeretik a nőiesen öltözködő nőket.Tegyél mind ezek ellene,és hidd el hogy rád talál a szerelem.
A leírásod alapján érdekes ember lehetsz. Viszont ezért tenned is kell pl célirányosan regisztrálsz társkereső oldalra, vagy olyan helyekre jársz ahol találkozhatsz neked tetsző emberkével. sztem 22.40es válaszát hagyd figyelmen kívül, lehet hogy az a pasi aki a férjed lesz pont nem szereti azt ha vki állandóan cicomázik vagy k*rvásan öltözik.
Tudod hogy mit szeretnél, de ezért tenned is kell mert az biztos h egy boldog család nem az égből pottyan és egy-két csalódás után ne add fel sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!