Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájhat úgy a szakítás annak aki szakít, mint annak akivel szakítanak?
Amikor szakítottam azzal az idiótával...:
Sírtam és szomorú voltam, de nem a szakítás ténye miatt. Hanem azért mert képtelenség volt vele együttélni, és nagyon sokszor összetörte a szívem, tök magányos voltam mellette.
Eleinte tök jó és reményteljes volt minden. Aztán mikor nyeregben érezte magát, alig foglalkozott velem. Ha szóvá tettem, nem vette komolyan, ha sírtam, akkor undorítónak tartott. Én meg úgy gondoltam nem fogok vele magányban élni. Ennél azért többet érdemlek. Sajnáltam az elpazarolt sok évet, azt, hogy nincs kit szeretni, nincs kitől szeretetet kapni, miközben mindez annyira egyszerű lett volna. Ezt sajnáltam, ez okozta a fájdalmat.
Maga a szakítás, hgoy eldöntöttem, hogy kiszállok, inkább megkönnyebbülés volt, esély arra, hogy találok mást, aki rendes... De mondom, a szakítás így sem könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!