Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan haragudott meg rám a...

Jogosan haragudott meg rám a párom? Hogyan kellett volna a sokadik alkalom után reagálnom az anyja rinyálására (már nem tudom másnak nevezni)?

Figyelt kérdés

A párom apja egy agresszív és iszákos ember. Anyósomat elég gyakran megveri. Anyósom ilyenkor taxiba vágja magát és átjön elsírni a bánatát, hogy milyen szemét ember a férje, milyen rossz sora van neki...

Már többször felajánlottuk, hogy költözzön hozzánk, vagy segítünk neki kivenni egy kis albérletet, hogy szabadulni tudjon a férjétől, de ő NEM AKARJA.

Tegnap hajnalban is beállított, hogy megint pofozkodott a férje. Én megkérdeztem, hogy végre elköltözik-e tőle vagy sem, ő azt mondta, hogy nem, erre én hívtam neki egy taxit és hazaküldtem.

A párom most szólni sem akar hozzám, hogy milyen kegyetlen voltam az anyjával, pedig csak egy kis megértésre lett volna szüksége.

Szerintetek mit kellett volna tennem? Mégis meddig kellene ezt elviselnem?

2013. nov. 2. 18:39
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
85%

Biztosan nem az (komplett) :-). Amúgy érdekes, hogy hogy le lettünk pontozva, csak mert nem toljuk a labilis anyós szekerét.....

35ös vagyok, azért így már teljesen más a helyzet, akkor kimondom kereken, hogy anyós sem tiszta, nyugodtan pontozzatok le, űrlények. Segíteni próbáltok neki, erre az a válasz, hogy legközelebb bemártom a fiamat???? Megvádolom hamisan, hogy megverte az anyját???! Mert erről van szó, széplelkek, ez aztán tényleg nagyon kedves cselekedet!!!!!

Azt még megérteném, hogy visszatáncol, mégis a férje, gyerekének az apja, de akkor onnatól nem kell a többi életét keseríteni az állandó sirámokkal, ha tulajdonképp nem is akarok változtatni. Az meg a pofátlanság csúcsa, hogy menetrendszerűen ver fel éjjelente idegen embereket, mikor nem szeretne mást, csak panaszkodni végeláthatatlanul.

Bár egy dologban megértem: hiába ajánlottátok fel, hogy költözzön hozzátok, ha ti is otthon laktok anyudéknál - megértem, hogy neki ez kínos lenne. De arra nincs mentség, amivel a fiát fenyegette, hálából a segitő szándékáért.

2013. nov. 6. 00:35
 42/42 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy nincs mentség. Kiderül, leüli a büntetését a sitten rágalmazásért s utána újra becsületes embernek számít. Apóst is leültetik erőszakért, bent a börtönben jól seggbenyomják (téves aki azt hiszi hogy öreg végbél nem végbél) s utána majd meggondolja mit tegyen.
2013. nov. 6. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!