Jogosan haragudott meg rám a párom? Hogyan kellett volna a sokadik alkalom után reagálnom az anyja rinyálására (már nem tudom másnak nevezni)?
A párom apja egy agresszív és iszákos ember. Anyósomat elég gyakran megveri. Anyósom ilyenkor taxiba vágja magát és átjön elsírni a bánatát, hogy milyen szemét ember a férje, milyen rossz sora van neki...
Már többször felajánlottuk, hogy költözzön hozzánk, vagy segítünk neki kivenni egy kis albérletet, hogy szabadulni tudjon a férjétől, de ő NEM AKARJA.
Tegnap hajnalban is beállított, hogy megint pofozkodott a férje. Én megkérdeztem, hogy végre elköltözik-e tőle vagy sem, ő azt mondta, hogy nem, erre én hívtam neki egy taxit és hazaküldtem.
A párom most szólni sem akar hozzám, hogy milyen kegyetlen voltam az anyjával, pedig csak egy kis megértésre lett volna szüksége.
Szerintetek mit kellett volna tennem? Mégis meddig kellene ezt elviselnem?
Menj át és csapd szájba apósod, ez működik, bizonyítottan.
Ha nem megy akkor gyúrjál egy picit, aztán menj mégegyszer.
Ide tényleg csak vadállatok járnak? Lelőni a mamát!? Had lássák a gyermekeink mi a megoldás! Titeket ne fog a férjetek verni, mert 127. senki nem lesz a környéken sem. Nem is ez a lényeg!
Az a lényeg:
A gyermeket megtanítani arra, ha problémája van valakinek, egyszerűen ki kell dobni! Családi köteléktől teljesen függetlenül, ha édesanyád, anyósod kölköd, nincs különbség! Aki ezt meg is meri mondani a szemetekbe, azt is lelőni!!! Habzik a szátok, (leendő) anyósok!
... majd megkapjátok, amit megérdemeltek!
A "papáról" mit tudtunk meg? "Iszákos", meg "erőszakos". A "mamáról" is megtudtuk, hogy nem fogad szót a menyének és fiának. Pontosabban, nem menekül el. A mamának van taxira pénze, tehát nayon rosszul nem élhetnek anyagilag.
Mit csinál a papa? Beteg? Munkanélküli? Nyugdíjas? Azért iszik, mert így született? Így nevelte a fiát, illetve talán gyermekeit? Lerobbant? Összeomlott?
Nem tudjuk, de nem hiszem, hogy ez mostmár fontos lenne! Az ezután leírt dolgok olyanok lesznek, hogy ne lógjanak ki az összképpből. A hozzászólók, tanácsadók nagyon jól boldogultak információ nélkül is! Sőt! Válaszoló társaikra is tudtak figyelni! Aki egy kicsit empatikus volt a szülővel, egyből "le is lőtték"! Tényleg ennyi lenne a problémamegoldó képességünk?
na de ez nem a kérdező problémája hanem az anyósé. a kérdező problémája az volt h nem tud a saját otthonában pihenni mert valaki folyton ott rinyál mellette. s megoldotta a problémáját.
most lett egy kisebb másodprobléma. (feleség kezdett el rinyálni). majd rövidesen ezt is megoldja, a módszer már megvan. taxiba s visszavinni az anyjához.
Családom belüli erőszak... ha annyira segíteni akarna valaki ha tud ilyen esetről,MIÉRT NEM JELENTI FEL A KEDVES APÓST????????????????????
- na ez itt a hiba kérem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!