Jogosan haragudott meg rám a párom? Hogyan kellett volna a sokadik alkalom után reagálnom az anyja rinyálására (már nem tudom másnak nevezni)?
A párom apja egy agresszív és iszákos ember. Anyósomat elég gyakran megveri. Anyósom ilyenkor taxiba vágja magát és átjön elsírni a bánatát, hogy milyen szemét ember a férje, milyen rossz sora van neki...
Már többször felajánlottuk, hogy költözzön hozzánk, vagy segítünk neki kivenni egy kis albérletet, hogy szabadulni tudjon a férjétől, de ő NEM AKARJA.
Tegnap hajnalban is beállított, hogy megint pofozkodott a férje. Én megkérdeztem, hogy végre elköltözik-e tőle vagy sem, ő azt mondta, hogy nem, erre én hívtam neki egy taxit és hazaküldtem.
A párom most szólni sem akar hozzám, hogy milyen kegyetlen voltam az anyjával, pedig csak egy kis megértésre lett volna szüksége.
Szerintetek mit kellett volna tennem? Mégis meddig kellene ezt elviselnem?
Azért nem akar válni vagy költözni, mert akkor nem lenne aki ellátja a férjét, főz, mos, takarít rá és mivel csak anyósom dolgozik, pénze sem lenne. Anyósom úgy gondolja, hogy egy igazi férfi pontosan tudja, hogyan kell bánni a nőkkel és a férje is csak ezt teszi.
A párom dolgozott, felhívtam, mondtam, hogy én haza fogom küldeni az anyját, akkor azt mondta, tegyem amit jónak látok.
Szegényke... :S mmint az anyos nem te.
viszont.. részben igazat adok neked. Mert lehet ezzel tettél neki jot hogy rájön hogy nem nyafoghat mindig, lépnie kell. (de a leirás alapján nem ilyen erős egyéniség)
Viszont..azis lehet hogy ezek után még nektek se meri elmondani a gondjait, mivel fél hogy ti is csak támadjátok, ergo magába folytja.. és rosszabb esetben szerintem mindenki tudja mi történik az emberrel ha egymaga marad és gyenge..
A párodat viszont megértem..ha az anyummal igy bánna vki nem csak összevezsnék vele hanem minimum széttépném..
19L
Szerintem durván beleszóltál az életükbe, ez egy 2 meg az, hogy neked nincs jogod kioktatni az anyukadkorú anyósodat.
Csak azert mert tudsz a problemarol es tanúja vagy még nem hatalmaz fel arra, hogy a paroddal közös lakasból kipaterold az anyjat. Ez az amit te se tudsz es a tejfölösszaju valaszolok sem: illik tapintatos lenni es diszkret. Es valoban durva voltal es durvan beleszóltál a dolgokba.
Mint minden buta liba, aki teruleten belulre kerult.
Anyósod nehez helyzetben van es az ilyen nök nehezen tudnak elvalni mert a többeves verés megtöri öket es mentalisan nincsenek toppon emiatt, söt hibasnak erzik magukat
Nagyon sok turelem kell es szeretet h merjen változtatni.
Tuskó voltal az biztos!
"Anyósom úgy gondolja, hogy egy igazi férfi pontosan tudja, hogyan kell bánni a nőkkel és a férje is csak ezt teszi."
akkor mire föl zaklat titeket hajnalban a panaszkodásával? ha ő hős mártír akar lenni, és finanszírozni a férje alkoholját, akkor tegye, de titeket hagyjon ki belőle.
"Anyósom úgy gondolja, hogy egy igazi férfi pontosan tudja, hogyan kell bánni a nőkkel és a férje is csak ezt teszi."
Akkor mit jár hozzátok panaszkodni utána?
"A párom dolgozott, felhívtam, mondtam, hogy én haza fogom küldeni az anyját, akkor azt mondta, tegyem amit jónak látok."
Ha ezt mondta, akkor most mit panaszkodik? Anyja fia... Neki láthatóan nem volt türelme a helyzethez, rád bízta, gondolom, ismerte a véleményedet korábbról, most mi ez a hiszti, hogy nem szól hozzád...? Ezt nem is értem.
Szeretik a színházat...
Igazad volt. Nagyon rossz nézni, amikor valaki "direkt" szenved és te tehetetlen vagy. Ti felajánlották a segítségeteket, de nem kért belőle.
A pároddal beszéld meg, hogy ha ő most ezért haragszik, akkor találjon ki valami megoldást, mert ez így nem mehet a végtelenségig. És az anyukájának lesz a legrosszabb, ha nem lép. De azért mert ő nem akar lépni, a ti életeteket nincs joga tönkretennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!