A nejem terrorizalja az anyja gyerekkora óta. és elszedi apénzét folyaton kölcsökér valamint lelkileg hat ra, hogy adjon stb. A nejem meg odaadja az én fizumbol. Mert ő is munkanelkuli. Mit tehetnek hogy ne hagyja magat?
Figyelt kérdés
Szeretem a nejem2013. okt. 17. 10:56
1/19 anonim válasza:
Ne adj pénzt a kezébe. Vásároljatok be együtt, plusz pár naponta adj neki friss árura pénzt (tej, kenyér), de ne add le az egész fizud. Ha nem tud vigyázni rá, akkor vigyázz rá te.
2/19 A kérdező kommentje:
De azzal meg megalázom nagyon sporolos nem költ szinte semmire. De az anyja könyörög neki. Ha nem adnék akkor is sirna hogy éhezik az anyja tehat az anyjat kéne valahogy kiiktatni a környezetebol. Messze költóztunk de telefonalgat
2013. okt. 17. 11:02
3/19 anonim válasza:
Szép dolog hogy szereted a nejed, de a szülő felé vannak kötelességek a gyereknek is.
4/19 anonim válasza:
Állapodjatok meg egy havi összegben, ami még belefér a ti költségvetésetekbe, és csak annyit kapjon az anyuka.
5/19 A kérdező kommentje:
Kötelessgek inkabb az anyjank kéne támogatnia őt. Nejem munkanelkuli 0 ft.tal anyós havi 250 ezret kap csak elszórja
2013. okt. 17. 11:04
6/19 anonim válasza:
felhívod az anyóst hogy jövőhónaptól tanuljon meg spórólni mert nem fog többet a nejedtől pénzt kapni. te meg megmondod nejednek, hogy elvesztetted irányába a bizalmad, így nem adsz neki pénzt, mert az anyjának adja.
7/19 anonim válasza:
Ezt így miért nem mondod meg a feleségednek?
8/19 A kérdező kommentje:
A nejemmkezeli a pénzt mivel otthon van spórol bagyon kivtel az anyja. De megalaznam azzal ha ezt elvennem tőle és a számla közös néven fut nekem a nejem mindig szól hgy az anyja éhezik stb és könyörg hogy adjunk neki és sír a nejemnek őt meg maghatja. És aztan a nejem is sir itthon hogy szegeny anyja ehezik és hitelt hitelre halmoz. A nejem is belevonta regen egy ilyen hitelbe így a nejem lakasa is meg van tethelve. Arra is rá akarta venni hogy a mi házunkra vgyünk fel hitelt fedezetként. Szerintem nem normalis az anyja és azt sem tudom mire szőrja a pénzt ill. Azt tudom hogy a masik gyereket aki amúgy dolgozik eltartja... De a masik gyerektol nem ker penzt mert annak meg ferjhez kell menni ..lezt mondja anyós és hogy ezert a kiscsaj fizuj az egyből megy lekötni kártya sincs hozza. Nejemnek meg mondja a te férjed vállalkozo van pénze te életed már elrendezve meg jajj 24 ezres cipőt vettel magadnak van pénzed. Közben elárulom van olyan hónap hogy kevesebb volt a bevétel mint anyós fizuja.és mi is szeretnenk felretenni mert gyermeket akarunk
2013. okt. 17. 11:21
9/19 A kérdező kommentje:
De megmondom, el is fogadja mondja igazam van. De ha jön az anyja zaklatja telefonon ő is sír kikészül ebédnél sír hogy az anyja meg éhezik mi meg eszünk stb nagyon a hatasa alatt van az a baj
2013. okt. 17. 11:22
10/19 anonim válasza:
Te most tanulsz magyarúl, hogy helytelenül írsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!