Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért mindig ugyanaz a kaja...

Miért mindig ugyanaz a kaja náluk?

Figyelt kérdés

Anyósoméknál szinte mindig húsleves és pörkölt-nokedli a kaja.

/ A kislányom most 2 napig volt ott 12-17-ig es csak azt etetnek vele, no meg ciniminit (szerinte tök jó, a calcium miatt. amit ráírnak...) (calciumot kap eleget a gyerek, a doki írt calcimuscot, köhögésre) amúgy meg nagy édességellenzők! /

De amire kíváncsi lennék, hogy más is tapasztalt már ilyet? Miért lehet ez? Pedig olyan egyszerű összedobni egy paradicsomlevest, grízestésztát, borsólevest, fokhagymakrémlevest stb...

Ráadásul issszonyat jól főznek!!!

2013. okt. 30. 04:25
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Csak annyit fűznék hozzá, hogy nem útálod, hanem utálod.
2013. okt. 31. 18:44
 42/42 anonim ***** válasza:

A pároméknál minden hétvégén húsleves van, és rántott hús rizzsel. Hétközben változatosan főt, dehétvégénmindig ez van.

Hagyomány.

Az elejénmikor jöttek hozzánk,mindig el akartam káprásztatni, hogy mennyi mniden jó kaját tudok én is. Hát nem jött be, ők a hagyományos régi magyar kajákat eszik csak, és az újabb fajta fűszereket nem is szeretik. Megették illedelmesen, de látszott rajtuk h ez valami nagyon új és fura. Azóta én is húsleves, rántott húsra tértem rá, és mennek a nagy beszélgetések is: most jó lett, most túlsózta,most túl puha, nem főtt meg.

Ez nem zavar, ebben vannak otthon.

Még szerencse h a párom mindenevő, nyitott az újra, és bártan kísérletezhetek.

2013. nov. 1. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!