Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért mindig ugyanaz a kaja...

Miért mindig ugyanaz a kaja náluk?

Figyelt kérdés

Anyósoméknál szinte mindig húsleves és pörkölt-nokedli a kaja.

/ A kislányom most 2 napig volt ott 12-17-ig es csak azt etetnek vele, no meg ciniminit (szerinte tök jó, a calcium miatt. amit ráírnak...) (calciumot kap eleget a gyerek, a doki írt calcimuscot, köhögésre) amúgy meg nagy édességellenzők! /

De amire kíváncsi lennék, hogy más is tapasztalt már ilyet? Miért lehet ez? Pedig olyan egyszerű összedobni egy paradicsomlevest, grízestésztát, borsólevest, fokhagymakrémlevest stb...

Ráadásul issszonyat jól főznek!!!

2013. okt. 30. 04:25
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, honnan tudod, hogy jól főznek ha mindig pöri van náluk?
2013. okt. 30. 12:09
 32/42 A kérdező kommentje:
:) 10 éve ismerem őket, ha anyósom diétázik, muszáj mást enni. Jártunk már akkor is náluk. Apósomat rendszerint hívják vadászrendezvényekre, összejövetelekre főzni.
2013. okt. 30. 12:15
 33/42 anonim ***** válasza:
82%

De most akkor a lényege a kérdésnek az, hogy miért mindig pörköltet főznek? Most erre komolyan mégis milyen választ vártál? Valami összeesküvés-elméletet? Valami rejtélyes dolgot? Netán szidnunk kellett volna őket? Vagy komolyan.

Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy anyósod vajon miért száras bugyit vesz fel, vagy miért barnára festi a haját, miért almát eszik körte helyett stb.

2013. okt. 30. 12:15
 34/42 A kérdező kommentje:

Vagy ha mi kérünk a hétvégi családi ebédekre mást, finomra csinálják. Tudnak lekvárokat, befőtteket is... Pl sütiből is állandóan csak egyfélét csinálnak.

Még valami?

2013. okt. 30. 12:17
 35/42 A kérdező kommentje:
Van annyi megválaszolandó kérdés, nézzetek szét.
2013. okt. 30. 12:18
 36/42 anonim ***** válasza:
Milyen sütit szoktak csinálni? :)
2013. okt. 30. 12:35
 37/42 anonim ***** válasza:
83%
A többségére azoknak a megválaszolandó kérdéseknek lehet válaszolni. De erre? Ha ők nem mondják meg mi honnan tudjuk miért szinte csak egyfélét főznek. Csak. Most jó?
2013. okt. 30. 12:48
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamáméknál minden látogatásunkkor ugyanaz volt az ebéd, húsleves, rántott hús krumplipüré, mert náluk ez az ünnepi kaja és ezzel akartak minket megtisztelni, ezt mindenki szereti a családban. Szerintem anyósodék is valahogy hasonlóan gondolkodhattak, a cinimini meg gondolom direkt a gyereknek lett véve, mert hát finom vagy mi.
2013. okt. 30. 13:58
 39/42 anonim ***** válasza:
17%

Hát, ha nekem valaki mindig pörköltöt adna, ha megyek, azt hinném, el akar tenni láb alól.

Megnézném az anyósék vérzsír szintjét.

Lehet, hogy tényleg nem tud mást csinálni, vagy mást nem tud ennyire jól. Vagy csak erre van pénze.

2013. okt. 30. 16:33
 40/42 anonim ***** válasza:
81%
Amikor én kicsi voltam, nagyon válogatós voltam sok mindent nem ettem meg, ezért az én nagymamám is mindig a jól bevált tojásos nokedlit készítette nekem, ha mentem hozzá. Csupán azért, mert tudta, hogy azt meg fogom enni és nem maradok éhen :-)
2013. okt. 30. 18:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!