Miért mindig ugyanaz a kaja náluk?
Anyósoméknál szinte mindig húsleves és pörkölt-nokedli a kaja.
/ A kislányom most 2 napig volt ott 12-17-ig es csak azt etetnek vele, no meg ciniminit (szerinte tök jó, a calcium miatt. amit ráírnak...) (calciumot kap eleget a gyerek, a doki írt calcimuscot, köhögésre) amúgy meg nagy édességellenzők! /
De amire kíváncsi lennék, hogy más is tapasztalt már ilyet? Miért lehet ez? Pedig olyan egyszerű összedobni egy paradicsomlevest, grízestésztát, borsólevest, fokhagymakrémlevest stb...
Ráadásul issszonyat jól főznek!!!
14-es, légy szíves ne általánosíts, hogy ...ti nők...
Én is nő vagyok, de mégsem értem a kérdező problémáját:)
és nekem is van(volt) anyósom, de ilyenen soha nem problémáznék:)
6-os voltam
Hát jó nevettem és elképedtem...Először is szerintem érthetően leirtam, hogy "szinte mindig az a kaja náluk"... Sajnálom, hogy valaki ezt nem érti.Nem hetvege maradek. A hétből hat napon ezt főzik. A lány nem hétvégén volt ott...hétfőn és kedden,két különböző, egymást követő napon 12.00-tól 17.00-ig, sőt még ma is megy 2 órára, dehát no...
Másodszor, nem értem miért kell itt mindig azt hinni, hogy az ember problémázik meg kötekedik... Ti ezt ugyan honnan veszitek?? Írtam én, hogy nem szereti a gyerek? Vagy nem örülök, hogy ilyen nagyszülők vannak?
Egyszerűen annyit kérdeztem, persze ezt így tényleg nem írtam le, bocsi, ha ennyire édességellenzők, akkor nem lehet kedveskedni valami "egészségesebb" nasival?
Harmadszor : [link]
Negyedszer, a lényege ugye a kérdésemnek, ami a végén található, hogy miért jó ez nekik, ennyire szeretik? Szerintetek nem kérdeztem már meg? Nem válaszoltak.
Egyszerű kérdésnek gondoltam ezt az egészet, és hát ki problémázik?? Váljék egészségetekre. Na itt sem lehet már semmit kérdezni.
Ha megkérdezném, hogy miért zöld a fű: jaaaj, most mi a faszt problémázol, most neked semmi nem jó?!, örüljél, hogy nem lila...tipikus problémagyártás...
Köszönöm szépen a válaszokat.
hogy miért zöld a fű? a klorofill zöld színtestecskétől, ez egy fontos kérdés.
(nem baj, hogy nem hiszem, hogy "a hétből hat napon ezt főzik"? Nem baj,ha baj, nem hiszem)
Először is szerintem érthetően leirtam, hogy "szinte mindig az a kaja náluk"... Sajnálom, hogy valaki ezt nem érti.Nem hetvege maradek. A hétből hat napon ezt főzik. A lány nem hétvégén volt ott...hétfőn és kedden,két különböző, egymást követő napon 12.00-tól 17.00-ig, sőt még ma is megy 2 órára, dehát no...
Nem, nem hiheto, hogy hat napon keresztul ezt fozik, me is haragudj.
"Másodszor, nem értem miért kell itt mindig azt hinni, hogy az ember problémázik meg kötekedik... Ti ezt ugyan honnan veszitek?? Írtam én, hogy nem szereti a gyerek? Vagy nem örülök, hogy ilyen nagyszülők vannak?
Egyszerűen annyit kérdeztem, persze ezt így tényleg nem írtam le, bocsi, ha ennyire édességellenzők, akkor nem lehet kedveskedni valami "egészségesebb" nasival? "
A husleves, a porkolt nem nasi, de a cinimini se. A husleves egeszseges is, a benne fott zoldsegek miatt, a cinimini meg ugye a gabonak miatt :)
"Harmadszor : [link] "
Ez kifejezetten idiotasag volt toled. A calcimusk egy kalcium tartalmu GYOGYSZER, nem a napi kalcium bevitel potlasara szolgal.
"Negyedszer, a lényege ugye a kérdésemnek, ami a végén található, hogy miért jó ez nekik, ennyire szeretik? Szerintetek nem kérdeztem már meg? Nem válaszoltak. "
En se valaszolnek ilyen hulye kerdesre. Egyertelemu, ezt szeretik, ezt szoktak meg.
Akkor tényleg a megszokás. :) A ciniminit pedig egészségesnek hiheti az anyósod, mivel a tévé azt harsogja. Adj neki más alternatívákat (pl. egészséges nasik).
Ha szeretik amiket te főzöl, akkor semmi gond nincs ezzel. Az én anyósomnak is megvannak a standard ételei, de ízlik neki amikor én készítek valami olyat, amit ők nem szoktak. Mást szoktak meg ők, ennyi.
Ahhoz meg szokj hozzá, hogy ha valamit itt megkérdezel, akkor egyből küldenének a kivégzőosztag elé , mert milyen már, hogy Afrikában éheznek, te meg fel mersz tenni egy kérdést azért, hogy megtudd más emberek véleményét. Na én is jól le leszek pontozva... Nem baj, el is ásom magam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!