Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért mindig ugyanaz a kaja...

Miért mindig ugyanaz a kaja náluk?

Figyelt kérdés

Anyósoméknál szinte mindig húsleves és pörkölt-nokedli a kaja.

/ A kislányom most 2 napig volt ott 12-17-ig es csak azt etetnek vele, no meg ciniminit (szerinte tök jó, a calcium miatt. amit ráírnak...) (calciumot kap eleget a gyerek, a doki írt calcimuscot, köhögésre) amúgy meg nagy édességellenzők! /

De amire kíváncsi lennék, hogy más is tapasztalt már ilyet? Miért lehet ez? Pedig olyan egyszerű összedobni egy paradicsomlevest, grízestésztát, borsólevest, fokhagymakrémlevest stb...

Ráadásul issszonyat jól főznek!!!

2013. okt. 30. 04:25
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
78%

Két napig ugyanaz volt, és ezen pattogsz? Nyilván egyszerre főzött többet.

Szánalom, hogy mindig azt kell keresni, mibe lehet belekötni...

2013. okt. 30. 07:02
 12/42 anonim ***** válasza:
78%

Két napról van szó. Hát én sem főzök minden nap, van, hogy 3. nap is ugyanazt esszük, max. más a leves. Ha megmarad egy-két adag, nem fogom kidobni.

Biztos, ha a kislányod kitalált volna lekváros kenyeret vagy tükörtojást vagy palacsintát, akkor azt kapott volna.

A két kezed meg tedd össze, az én két fiam SOHA nem volt két napot egyik nagyszülőnél sem, mert mindig volt kifogás, miért nem akarják egyiket sem. Úgyhogy nem is szeretnek ott a gyerekek, ha visszük is őket, hazakívánkoznak.

2013. okt. 30. 07:38
 13/42 anonim ***** válasza:
90%
Anyósoméknál is mindig ez volt, évekig. Egyszer csinált töltött tojást és annyira megörültem neki, hogy utána ha mentünk többször elkészítette. De ők szinte mindig húslevest ettek csirkepörkölttel, nokedlivel. Mert volt nekik tyúk, tojás, zöldség a kertben, tehát ez nem került pénzbe és ez volt az egyszerűbb megfőzni nekik.
2013. okt. 30. 07:46
 14/42 anonim ***** válasza:
86%

Ti nõk, hihetetlenül jók vagytok a semmibõl probléma generelásban...

Elképesztõ...

2013. okt. 30. 07:54
 15/42 yuda ***** válasza:
83%

Ha jól tudom, a világnak talán a felében olyan súlyos gondok vannak, hogy a napi megélhetés, ivóvízhez jutás is valóságos és mindenapi csoda. A hús az pedig kifejezett ritkaság.

De szeretne sok millió ember problémákat cserélni veled.

Egyedül élek és megmondom őszintén, nem utasítanám vissza, ha valaki napi szinten áthozná azt a kiválóan főzött pörköltöt nokedlivel. :D

Valahogy megoldanám.... :D

Esetleg dobjon mellé még ciniminit is. :D

2013. okt. 30. 08:02
 16/42 anonim ***** válasza:
75%

Utolsónál a pont :D

Ha mást nem minden nap más szomszéddal elcserélnéd a pörköltet, és akkor ehetnél mást is :D:D:D

Kérdezőnek pedig üzenem, hogy szerintem is a "nincs probléma, csináljunk egyet" tipikus esetével állunk szemben.

2013. okt. 30. 08:05
 17/42 anonim ***** válasza:
82%
15-nél a pont. (demijaza 12-17 -ig, 5 nap a kettő?)
2013. okt. 30. 08:07
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, szerintem a 12-17-ig, azt jelenti, hogy déltől 5 óráig. Tehát nem két napig volt ott, hanem két nap volt ott déltől 5-ig.
2013. okt. 30. 08:26
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is a vasárnapi ebédből maradt(kb kijön,hiszen ma szerda van)Az meg,hogy a vasárnapi ebéd mindig ugyanaz egyáltalán nem olyan meglepő...Férjem nagymamájánál marhahúsleves,és rántott hús a standard..Imádjuk...

Húsleves szinte mkinél alap vasárnap és abból meg nem lehet(nincs értelme)keveset főzni,a pöri ugyanez(sokáig eláll,és finom).

Ha meg tudod,h iszonyat jól főznek,akkor csak nem mindig ez kaja:D

Szerintem is fölösleges probléma gyártás,amit csinálsz..

2013. okt. 30. 08:37
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
(ja,kösz,tényleg)
2013. okt. 30. 08:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!