Szerintetek mennyivel másabb ha féltestvérem lesz és apukánk nem ugyanaz? 12/L
Kedves apukád van...
Nagy valószínűséggel csak eleinte fognak vele többet foglalkozni, mert még kicsi, és teljesen a szüleitől függ. Idővel ez elmúlik és ahogy nő, te is több dolgot tudsz majd vele csinálni. Besegíthetsz anyukádnak a kicsivel kapcsolatban, szerintem örül majd neki és te is korai gyakorlatot szerzel a babázásban. :)
Egyébként anyukádnak mindig a lánya maradsz,ugyanúgy várt téged mint most a picit.
köszi, segíteni fogok:)) tudom, h szeretnek mindketten, ma is anyu barátjával elmentünk forgó plüssjátékokat venni a babaágy fölé és én választhattam ki:) meg mindig mondják, h ha olyan lesz a hugi, mint én, akkor szerencsések lesznek..
csak rosszul esett, amit apuék mondtak
Ábel most sem szeret, max. kedvel.
Egyes anyukáknál előfordul, hogy jobban szeretik az egyik gyereküket a másiknál, de azért nem ez a jellemző, bár benne van a pakliban. Az is lehet, hogy téged fog jobban szeretni, nem a féltestvéredet. Sok ilyen kérdést lehet olvasni ebben a rovatban, hogy az egyik gyereknek mindent lehet, ajnározzák, míg a másik megtűrt személy.
Szóval hogy mi lesz, azt csak az idő mondja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!