Tényleg nincs más, mint szakítani?
30 évas a pasim, 5 éve vagyunk eggyüt. Az anyós kikészít, mert nem fogad el, és állandó hadjáratot indít ellenem. 2-en élünk együtt, egy lakásban amit neki vettek. A ruháimat állandóan elpakolja ha ott van, h. itt én ne terjeszkedjek. Addig maradhatok amíg eltűr. Erre a barátom azt mondja h. ne vegyem fel. Meg h szokjam meg h ők ilyenek. Ha a barátom velük van, csak veszekedés árán tud engem felhívni. Tegnap az anyós hívott fel, h a fiának aludnia kell, hagyjam már békén, ne irogassak... A bajom az h. anyós nélkül dúl a love és nagyon szerelmesek vagyunk, de én kikészülök, az anyjától, ő meg vállat rándít, hogy már öregek, nem tud mit tenni. Ünnepeket (még egy ilyen 1 naposakat is) sokszor külön töltjük, mert őt hazarángatják, hogy dolog van. Sokszor nincs amúgy, vagy csak ürügyként kitalálnak egy pár órás elfoglalátságot. (Nem a szüret ideje zavar, v a karácsony-arról már lemondtam, hanem pl. a 4 hetes nyári szabadságából 3ategyütt töltenek,mert ha Ő nem megy le, akkor anyós jön fel, idén már a közös nyaralást akarták, hogy azt az időt is együtt tölthesse a fiával).
Ő is szenved ettől, de ha változtani próbál, olyan botrány kerekedik, hogy érzelmi zsarolással végül megtörik őt. Én már kerülöm őket, mert bár megtudom magam védeni, de ezzel a szörnyeteggel szemben baromi nehéz. Bármit mondok falra hányt borsó, a stílusa minősíthetetlen, megalázóan lenéz, és nem tűr ellentmondást. Próbáltam már szakítani, de a barátom hiányát nem bírtam, viszont kikészülök tőlük, hogy ilyen nyámnyila a pasim, és ezt kihasználja a zsarnok anyja.
Nincs. Lépsz, és ha a pasid valóban szeret, lépni fog, változtat, kilép. Ha nem lép, akkor csak duma a nagy szerelem részéről.
Ezt max. 1 hétig tűrtem volna.
Szia!
Kérdezd meg a pasid hogy le.....cseszheted-e az anyját, vagy kérd meg hogy beszélhess az anyjával 2-esben! amint ez összejön úgy beszélsz a qrva sárkánnyal, hogy szelíd kiscica legyen! Tudom könnyű ezt mondani, de vagy lépsz vagy szakítasz! És ahogy leírtad, hogy mennyire szereted inkább lépj! Sok sikert! :)
Kérdező, saját magad tudod, hogy a pasid nem szeret, és nem kellesz neki annyira, hogy valóban kiálljon melletted és érted.Pontosan tudod a hármas válaszodban egyértelműen látszik.
Lépj.
Megértem h.ezt mondod, h egy hétig bírtad volna. Ez előtt én is így vélekedtem. De azért eldobni egy kapcsolatot, egy 3fél miatt, nem olyan könnyű. Voltak jobb időszakok is, amikor kiállt kettőnkért, uh ez időszakosan jön elő. De végülis mégsem változik semmi. :(
Ha albiba megyek, talán rádöbben h. komolyan mondom, hogy én ezt nem csinálom tovább.
Atomi: Próbáltam már beszélni velük, de nem váaszolnak a mondandómra, mintha nem hallanák. Szinte beteges, amikor kérdeznek valamit, válaszolok, de nem az a válasz amit, ők remélnek, akkor képesek 3 órán keresztük újra kérdezni, mintha még semmi választ nem adtam volna. És amúgy mindig lecseszem őket, amin persze puffog.
A pasim szeret, nehéz ez amúgy megérteni/elhinni tudom.
Ez az idézet találó:
" Ha valakit nagyon szerettél,
elfelejteni nem fogod,
helyébe jön majd más,
de Őt úgy szeretni már nem
fogod. "
Ettől félek. Megérti ezt valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!