Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még fél év után sem tudom túltenni magam egy megbántáson akkor szakítani kell? nincs más megoldás?
Figyelt kérdés
Fél éve történt, hogy a párom nagyon megbántott, önző volt és nem törődött azzal, hogy nekem milyen fájdalmat okoz (nem megcsalás). Akkor úgy döntöttem, hogy megpróbálok megbocsátani neki. Még most is ugyanúgy fáj és ha eszembe jut akkor a sírás kerülget. Szakítanom kellene ha nem tudok túllépni?2013. júl. 3. 18:27
1/4 anonim válasza:
hú, mi volt ilyen súlyos, amivel ennyire megbántott?
hátha csak te látod annyira durvának, aztán meg minden 2. lánnyal csinálja ezt a pasija
2/4 A kérdező kommentje:
kikértem már mások véleményét, senkinek nem volt még ilyen önző a párja az ismerőseim közül.. ők is azt mondták, hogy elég durva amit csinált. (szóval nem csak az én véleményem ez)
2013. júl. 3. 18:34
3/4 anonim válasza:
Azóta viszont minden rendben vele? Most már nem önző? Mert ha megváltozott a helyzet, akkor neked kell igenis túllépned rajta és ne szakíts.
4/4 anonim válasza:
ha mostmár megváltozott, akkor ne foglalkozz ezzel, elmúlt és biztos ő i megbánta
de ha fennáll a probléma, én írnék egy listát mellette-ellene érvekkel, és ha nagyon sok ilyen apró bántás van és nem ellensúlyozza a jó tulajdonságait, akkor elgondolkoznék, mennyire éri meg vele maradni, tud-e fejlődni a kapcsolat, vagy már rég dögkútba vele.
meg ez azért is jó, mert így összeszedve látod az egész embert, a tények ott sorakoznak és nem tudod kevés jó tulajdonsággal eltompítani a sok rosszat, ha az a több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!