Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósok miért bánnak úgy a...

Az anyósok miért bánnak úgy a menyeikkel, mintha a mostohagyerekük lenne?

Figyelt kérdés
Pl. nem ehetsz meg bármit a hűtőből, csak a legócskább felvágottat; nem használhatsz virágföldet, csak, ha kifizeted, meg ilyenek.

2013. okt. 16. 13:04
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Igazatok van a virágföld tekintetében, még ma veszünk az Obiból, sőt, ha a Mama felébred a délutáni pihenőből, elnézést fogok kérni (bár sztem még nem vette észre, mert nem szokott télikertezni). Egyébként valóban sok mindenkivel mufi, de ez már más napra tartozik. Én sem vagyok szent, de az exeim éd'sanyjaikkal igen jó volt a viszonyom, meg tök jó arc sógorjelöltjeim voltak (mind fiú, így el tudtunk hülyéskedni), most viszont a sógornőm uolyan megkeseredett vénlány típus, mint a kedves anyukája (alma és fája).
2013. okt. 16. 14:56
 12/24 A kérdező kommentje:
Felébredt a mama, szóltam a v.földről. Azt kérdezte, milyen virágföld? neki nem kell most... Lázmérőt neki! (Nos, ez vicc volt).
2013. okt. 16. 14:59
 13/24 A kérdező kommentje:
Ami a terítő rittyentést illeti, én viszont 30*50-es gobelint rittyentettem a fiának (természetesen az is sz.r volt), mármint anyósnak.
2013. okt. 16. 15:00
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

A férjem anyjával jól kijövök, igaz mi nem együtt lakunk. Elfogadjuk egymást. Anyukámék viszont a tesómmal meg a mennyasszonyával együtt laknak. Anyuék úgy kezelik a tesóm választottját, mintha én lennék, saját lányukként. Néha furcsálom is, hogy anyu semmilyen különbséget nem tesz a menye és a lánya között, de aztán rájövök, hogy ez a normális. Mondjuk anyós azért különbséget tesz a lánya meg én köztem, de engem ez sem zavar.

Szóval azért léteznek jó anyós-meny viszonyok.

2013. okt. 16. 15:08
 15/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell együtt élni és akkor ezek a problémák megoldódnak.Én csak akkor látom anyósom,ha kedvem van így még hasonló problémáink sem voltak soha.
2013. okt. 16. 15:09
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen stílusba beszélsz vele is, nem csodálom hogy nincs jó kapcsolatotok.

Nem kell anyóshoz költözni és gyereket szülni, máris megoldódnak a problémák.

2013. okt. 16. 15:12
 17/24 anonim ***** válasza:
86%

Nekem nincs túl jó viszonyom az anyósommal, viszont ez elsősorban a sógornőm miatt van, aki nagyon sokat kavart az esküvőnk előtt.

Ettől függetlenül tényleg pont ugyanúgy tekint, mint a saját gyerekét, csak én képtelen vagyok őt újra közel engedni magamhoz. Korábban jó volt a viszonyunk, csak nekem nagyon nagy csalódás volt, amit csináltak és félek egy újabb pofáraeséstől.

Tudunk kultúráltan beszélgetni egymással, bármit meg tudunk beszélni, de már nem úgy mint korábban. Kicsit kimért a viszonyunk. Én bízom benne, hogy majd az idővel jobb lesz, de ehhez szerintem nekem kéne változnom, csak félek.

2013. okt. 16. 16:20
 18/24 A kérdező kommentje:
Volt már jobb véleményem is róla, de neki soha semmi és senki nem volt jó, csak saját maga. Ő főz a világon a legjobban, ő a legszebb, legokosabb és még sorolhatnám...
2013. okt. 16. 16:21
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
Minek kellett odaköltözni és babát vállalni? Ez az ára az olcsó lakhatásnak.
2013. okt. 16. 16:35
 20/24 anonim ***** válasza:
54%
Mint mostohaanya, tiltakozom az ellen, hogy gonosz boszorkánynak állíts be minket, épp elég, hogy minden mesében mi vagyunk a negatív szereplő. Én jól bánok a mostohafiammal (nem is használom ezt a szót, nekem ő a fiam és kész), és a menyemmel is ugyanilyen rendes leszek.
2013. okt. 18. 00:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!