Menyecskék mit éreztek olyankor, amikor az anyóst szapuljátok?
csak nem sértve érzi magát valaki? :)
attól tartok, hogy az esetek döntő többségében nem ok nélkül történnek az ilyen szapulások...
Sajnos igaz.Csak úgy nem szapul senki senkit....
Viszont egy hibás sincsen.....
Az is igaz,hogy az anyósok igen csak túlzásba tudnak esni.....
Haragot,
dühöt,
érthetetlenséget
utálatot,
majd amikor már veszett ügy, csak
szánalmat,
sajnálatot.
A volt anyósom kb ezeket az érzéseket tudta kiváltani. A mostani anyósomat nagyon szeretem, sose mondanék rá rosszat. Tehát ha valakit szapul a menye, annak oka van.
Én sohasem szidom. Minden ember más, ezt el kell fogadni.
Szereti a gyerekét-aki a férjem, és az unokáit, akik azu én gyerekeim. Ha azokat szereti, akiket én, rossz ember nem lehet. :)
Ráadásul ha a férjemtől elvárom (mert elvárom), hogy tisztelje anyukámat, akkor ez a minimum, hogy én is az övét. Ha valamivel nem értek egyet, elmondom neki, hogy miért, ha lényegtelwen, meg ráhagyom.
Nem szoktam szapulni. Nincs értelme. Egy család vagyunk, ő nevelte fel a férjemet, amiért örökké hálás leszek neki.
Mindenkinek vannak hibái, vagy olyan dolgai, amelyek idegesítenek. De igyekszem nem foglalkozni ezekkel, mert megváltoztatni úgysem tudom, a hisztivel meg csak a saját hangulatomat rontom.
Milyen anyós az, aki egy rossz meny-anyós kapcsolatot csak úgy tud megközelíteni, hogy az önmaga bírálata kimarad. A menyecske véleménye, ha negatív, csak szapulás. Ha pozitív??? Akkor is így fogjátok föl? Dícsér, de semmi alapja?
Én após vagyok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!