Anyósom miért nem kíváncsi az unokájára?
Figyelt kérdés
Férjem édes anyukájával összevesztünk, még régebben mert megpróbálta kiforgatni a férjemet a húga részére az apai örökségéből, most született unoka is, de mégsem hívja fel a fiát, hogy mutassa meg, vagy akár csak jó egészséget kívánjon, vagy gratuláljon.Mitől lesz öreg korára valaki ilyen érzéketlen?2013. aug. 31. 21:39
11/19 anonim válasza:
Amikor én megszülettem az egyik mamán fél éves koromig nem is jött felénk, se telefonon, semmi, pedig össze se vesztek előtte.... ezt a szüleim mesélték.
17L
12/19 A kérdező kommentje:
mindent átiratott már a testvér nevére, a lepapírozott rész a testvér apai részéből van,eladták az ingatlanokat egy új lepukkadtabb ingatlanba fektették és felújították az anyai részből.Így papíron csak az apai szerepel.Anyai mintha fel lenne élve. Ilyen egyszerű megoldani.
2013. aug. 31. 22:18
13/19 A kérdező kommentje:
Én evvel a kérdéssel ugy vagyok, nem egy gyerek kéri megszülessen , a szülei hívják az életbe, ahogy nevelte az ember olyanná vált és kutya kötelességem a saját gyerekemmel, ha szeretem én tartani a kapcsolatot és keresni..
2013. aug. 31. 22:23
14/19 anonim válasza:
"ha az anyuka nem akarja, hogy a a férjed részesüljön majd a későbbi örökségéből, akkor is jár neki egy köteles rész, illetve csak nyomós indokkal lehet kitiltani"
Ír a másik gyerekével egy eltartási szerződést aztán egy fillér kötelesrész nem jár a kérdező férjének.
Ha nem tartja a rendszeresen fiával a kapcsolatot akkor még igaz is hisz öreg korába nem ő fogja gondozni. Szóval simán kikerülhető a köteles rész.
15/19 A kérdező kommentje:
a másik elkényeztetett hercegnő nem fogja ő sem gondozni, nem az a fajta...
2013. szept. 2. 00:30
16/19 anonim válasza:
Jó fej anyós, mondhatom... azért ha megátkoznának én sem örülnék... ha veletek történik, másképp látjátok a dolgokat. Hiába nem hisztek ebben, akkor is motoszkálna valami. Lehet én sem szóltam volna ilyen esetben... meg egyébként is, kell a stressz a fenének, pláne terhesen.
17/19 anonim válasza:
Mit hiányolod, ha ilyen hülye? Titkoltátok, hogy van a gyerek stb. most meg csodálkozol, miért nem jön? Miért hogy kéne? Te Jani, hallom a szomszédasszonytól, hogy lett egy gyereketek, hadd nézzem már, vagy mi? Akkor meg kiírnál egy kérdést, hogy anyósod ki akart forgatni a pénzből, jóssal átkoztatott meddővé, évek óta nem beszéltetek és most jogot formál arra, hogy lássa az unokát, mégis hogy képzeli ezt.
18/19 anonim válasza:
Azért,mert nem szólt neki senki,hogy van unokája.
19/19 A kérdező kommentje:
nem szólt, de azért az Unika biztosító nevében felhívatott és kifaggatott, hogy hallom érkezett gyerek neme stb, utólag hallottam az ő trükkje volt.Leginkább az anyagi helyzetünkre volt kíváncsi...
2013. szept. 5. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!