Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A nők számára már kötelező...

A nők számára már kötelező hogy féltékenyek legyenek, illetve szapulják az anyósukat?

Figyelt kérdés

Kezem azt hinni,hogy a sok hisztis nő már csak unalmában is beleköt az anyósba......

Például ebben a kérdésben is!

A kérdezőék rossz anyagi helyzetben vannak,anyós meg eteti őket,mégis megy a kőkemény hiszti....

Tényleg ilyenek a nők?

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..

2013. aug. 28. 13:54
1 2
 11/16 anonim válasza:

Az én anyósom eleinte tök rendes volt velem, a harmadik menyecskéje vagyok a fiacskájának.

Egy alkalommal éppen jelenetet rendeztem, mert kiderült a Drága nem éppen a hűség mintaképe, anyósnak kinyílt a csipája.

Hát ettől kezdve már csak megtűrt vendég nálam, de semmiképpen sem kedves vendég.

Ezt jól tudják mindketten.

2013. aug. 28. 14:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Ó UTOLSÓ! Még te voltál a gonosz nagyszerű -.-
2013. aug. 28. 15:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Te férfi vagy, vagy nő, esetleg nő és anyós? :D Szerintem amíről a belinkelt kérdésben ír a nő az idegesítő. Nem látom hisztinek.

Én az anyóssommal együtt élek (volna más lehetőség, nem vagyunk rászorulva, de a fia nem akarja, hogy egyedül kelljen élnie). Kedves Anyósom gyakorlatilag pokollá teszi az életem, beszólogat, kioktat, minden rossz, amit csinálok stb. Szóval csak egy átlagos tipikus Anyós. Nem hisztizek. Szeretem a fiát, hát próbálom elviselni. Most éppen azzal a taktikával próbálkozom, hogy nem foglalkozom vele.

Kár, hogy ilyen banyáknak vannak ilyen lelkiismeretes fiaik. :)

Szóval kíváncsi volnék Te ki is vagy, hogy ilyen véleményed van. :)

2013. aug. 28. 20:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez fordítva is igaz. Az anyósok is szeretik szidni a menyüket minden féle indokkal. Szerény véleményem szerint egyik fél se okosabb a másiknál. Még szerencse hogy nálunk már nincs ilyen probléma mert hamar erejét vettem ennek. Mikor közöltem anyóssal és persze az én anyámmal is, hogy a férjemmel és a fiammal van közös életünk nem velük. Ez annyira nem tetszett nekik, de kénytelenek voltak elfogadni, hogy már kinőttünk abból a korból hogy ők írányítsanak.
2013. aug. 29. 12:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Tudod eddig én is így voltam vele, hogy ez csak hiszti...De!

A párom egyébként évekig normális anyja "csak" szimplán tönkre vágta az esküvőnket, mert ő most vált 36 év után pár hete, és akkor feljogosítva érezte magát, hogy mi se legyünk boldogok, ha ő már nem az...5 nappal az esküvőnk előtt olyannal fenyegetett minket, hogy kinyírja magát, meg el se jön...Az esküvő napján elkésett, meg hisztizett, mert nem vele foglalkoztak a rokonok, hanem velünk...Amekkora fájdalmat okozott a férjemnek, most elérte nálam azt, hogy megutáltam, látni nem bírom...

2013. aug. 31. 20:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Pl. én sose kötöttem bele anyósomba, úgy fogadom el ahogy van, és egész jól kijövünk egymással. Mondjuk ő se cseszeget engem. Semmit nem kérek a másik féltől, amit magam ne adnék meg neki. Ez a lényeg. Anyós és anyukám nem szól bele az életünkbe, de ha akarnának se engednénk a férjemmel, cserébe mi se szólunk nekik semmiért. Mindenki úgy él ahogy neki tetszik, ha ez tiszteletbe van tartva minkét fél részéről akkor nincs baj. Ennyi.
2013. szept. 2. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!