Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok ti féltékenyek vagytok? Hogy lehetne erről leszokni
A saját önbizalmaddal és önbecsüléseddel van baj.
Kezeld őket és nem lesz gond. A páromnál bevált.
Azért Ő a te párod, mert valami oka van rá. És, ha becsületes, nem fog elhagyni, sem megcsalni téged.
Alapvetően nem vagyok féltékeny mert nem szolgáltatnak rá okot. Illetve nincs is semmi értelme féltékenykedni. Ha a férjem meg akarna csalni úgyis megtenné.
Be nem fogja megtenni, és én sem. Ennek több oka van, a szerelmet most nem sorolom ide mert az alap közöttünk. Mivel szeretjük egymást, nem csaljuk meg a másikat.
De nem szexelünk mással. Úgyis kiderülne, mert amit + 1 ember tud, az nem marad titokban, utáljuk az óvszert, anélkül pedig jönnének a nemi betegségek, (a férjem nem is érez benne semmit), illetve mindent megkapunk egymástól amire vágyunk, akkor mi a fenének mennénk máshoz? Nekem van tapasztalatom, a férjemen kívül mással nem élveztem a szexet, tehát nem kell más. Ő pedig nem is vágyik másra.
én éltem olyan kapcsolatban ami csak a pasi féltékenységi jeleneteiről hisztijeiről szólt, csak időpocsékolás volt. A második harmadik olyan jelenetnél ott kellett volna hagynom, és megspóroltam volna 10 hónapot az életemből...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!