Milyen konfliktusok lehetnek ha valaki együttél anyósékkal?
Gondolom ezt is te írtad:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..
Ha még senkivel nem laktál együtt akkor kemény lesz
Nálunk elég sok konfliktus volt, pedig nem is éltünk együtt...
Még ha most jól kijöttök, ez egy zsákbamacska. Ha sokat voltál eddig is ott, használtátok a lakást, lehet valami elképzelésed, de sosem tudhatod előre.
Azért leírom, mi mit tapasztaltunk...
Ne azt a spatulát használd ahhoz a serpenyőhöz, hanem a favillát. Az a három serpenyő palacsintasütő, ne mosd el őket és ne süss bennük rántottát. A teflont ne melegítsd üresen, mert mérgező. A mikrót egyáltalán ne használd, mert mérgező. A lefolyótisztítót ne használd, mert mérgező. A szobában ne legyen pókháló, de legyenek pókok, mert megeszik a poratkát. Ha mosol ruhát, most ki az én ruháimat is. Ha nekem nem mosol, nem moshatsz magadnak sem. Ha mosatlant csinálsz, mosogasd el. Ha én főzök, cserébe te mosogatsz. Ha én főzök, te vásárolsz be előtte. Ami eltömíti a lefolyót, az nem az én hajam, hanem a tiéd. Ne használd azt az olíva olajat, túl jó minőségű. Ne használd azt a vajat, valódi dán vaj és csak én ehetek belőle. Ne edd meg az élelmiszert a hűtőből, de ha megromlik, takarítsd ki a hűtőt....
Brr. Rosszul vagyok, ha rá gondolok.
Neked azért sok szerencsét.
Igen a lepontozás nagyon megy!
De sebaj a "szüleid úgyis 1 utcára laknak" hazamehetsz, ha balhé van.
Meg hát nemsokára úgyis készen lesz a kacsalábon forgó ház és jöhetnek a gyerekek.
Csak nehogy kiderüljön, hogy nem tudsz velük együtt élni, miután eddig "max 2 órát voltál ott".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!