A családban nálatok milyen konfliktusok vannak, vagy milyen bajok, ami miatt utáltok mindent és majdnem sírnátok?
Nem majdnem, en szoktam is.
Nagyon elcseszetten neveltek minket akaratlanul a szuleim.
Nem vertek,mmegvettek mindent, amit az anyagi lehetosegeik engedtek, segiteni akartak nagyon szeretnek minket.
Megis sikerult "nem eletrevalo felnotteket" nevelniuk.
En meg kikupalodtam valamelyest, de sok eroveszitesembe kerul. Legyoznom a kishitusegemet es onbizalom hianyomat.
Tesom otthon el meg, es o sokkal rosszabbul jart, mert mas szemelyiseg mint en. A szuleim mar tudjak,hogy nagyon elrontottak dolgokat, meg is beszeltuk, nem haragszom rajuk emiatt, de amiatt igen, hogy meg mindig nem tesznek semmit , hogy a tesomon tudjanak valtoztatni, pedig sok tanacsot adtam, foleg, hogy kerjenek kulso segitseget, (csaladterapia, es pszichologus ) akkor megy a bologatas, aztan nem tortenik semmi. Es en nem csak majdnem, hanem szoktam is emiatt bogni, es veszekedni otthon veluk..stb...stb a tehetetlenseg miatt, mert en ezen mar nem tudok valaszoni, mert nem elek otthon , 2 havonta latom mi van es hogy ha valtozas van az sepozitiv..
Tehat igen szoktam utalni az egesz helyzetet.
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!