Esküvő után az apósoméknál fogunk lakni. Én már előre félek, hogy mi lesz hiszen nekem mint nőnek vannak "női dolgaim" és nem tudom, hogy mit fog hozzá szólni, hogy a fürdőszobában betétet talál a kukában. Szerintetek túl reagálom?
Május 1-én volt az eljegyzésünk és május 11-én volt egy éve, hogy együtt vagyunk. Most 31-én lesz a lagzi.
Mindkettőnknek volt lakástakarékja, abból vettük.
Szóval 1,5 év után hozzámész egy pasihoz, akit szeretsz(?). Mert erről eddig nem írtál, csak hogy nemet nem mondhattál. Majd költöztök apósékhoz és te a betéten problémázol.
Észlények a köbön :D
Teljes mértékben osztom azokat a véleményeket, amik szerint a véres tampon lesz a legkisebb probléma az elkövetkezendő években :D
Összeházasodsz egy olyan emberrel, akivel egy percet sem éltél együtt? Ne haragudj, de ez öreg hiba.
Te komolyan azt hiszed, hogy ha alkalmanként két órás találkozások alatt jól elvagytok anyósékkal, ez odaköltözés után is így marad?
Fúúúúúú, a naivság faktor is too damn high :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!