Esküvő után az apósoméknál fogunk lakni. Én már előre félek, hogy mi lesz hiszen nekem mint nőnek vannak "női dolgaim" és nem tudom, hogy mit fog hozzá szólni, hogy a fürdőszobában betétet talál a kukában. Szerintetek túl reagálom?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 17:53
41/62 A kérdező kommentje:
Megkérte a kezem, mégis mit kellett volna mondanom?
2013. aug. 22. 18:39
42/62 anonim válasza:
Mégis mit??? Hogy korai még....
43/62 anonim válasza:
Komolyan hány évesek vagytok? Kb 20 lehetsz, de agyilag annyi se :D
45/62 anonim válasza:
Ez a mai nap fénypontja...köszönöm Kedves Kérdező :-)
46/62 A kérdező kommentje:
Én 24 ő 25.
2013. aug. 22. 18:47
47/62 anonim válasza:
Aha. És miért kell hozzámenned? Felcsinált vagy mi?
48/62 A kérdező kommentje:
Mindketten szeretnénk már gyereket és esküvő után jöhet a baba. Mindenünk megvan hozzá, hamarosan kész lesz a házunk is.
2013. aug. 22. 19:01
49/62 anonim válasza:
Jajj csajok, annyira jól szórakozom a válaszokon :D
Ne haragudj kérdező, nyugodtan pontozz ám le, nem izgat :)
Ha nem régóta jártok, akkor meg nyugodtan mondd azt, hogy még korai. Micsoda hülyeség hozzámenni valakihez, akit alig ismersz. És még odaköltözni anyóshoz is...
Pont így indul egy ideális házasság :)
50/62 anonim válasza:
Uh, vigyázz, a csecsemők kakilnak! És ha após megtudja, mi lesz?
Építkezel egy szinte ismeretlennel? Kicsit sem kamuszagú :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!