Esküvő után az apósoméknál fogunk lakni. Én már előre félek, hogy mi lesz hiszen nekem mint nőnek vannak "női dolgaim" és nem tudom, hogy mit fog hozzá szólni, hogy a fürdőszobában betétet talál a kukában. Szerintetek túl reagálom?
És apósodnak törölték a memóriáját, vagy mi?
(Anyukám 54, ugyan nem minden hónapban, de megvan neki)
Atyaég! :D És olyan nem volt, hogy épp megvolt, ott voltál a párodnál és beledobtad a kukába? :D
Én inkább azon aggódnék, hogy 2 helyett 4 embernek jut egy fürdőszoba!
Nem tilos, de nekem sem tilos bedobni a betétet vagy a tampont. Bár én inkább a nagy kukába dobom, mert ha véletlenül elfelejtem akkor 1-2 nap alatt nagyon büdös lesz a fürdőben.
Amúgy a közös fürdő elég gázos, hidd el, nagyobb problémátok lesz ebből.
Ez aranyos. :)
Nyugi, apósodnak volt elég ideje megszokni a női dolgokat, habár nem hinném, hogy túlzottan érdekli. Mellesleg , nem laktam még együtt sok férfival, így ha csak az apámból, öcsémből, és a férjemből indulok ki, eddig még nem ismertem olyan férfit, aki használta volna a fürdőszobai szemetest. Biztos Neked is ismerős, hogy a férfiak hajlamosak az üres tusfürdős flakont, fogkrémes tubus, borotvákat otthagyni ahol vannak, és ha egy nő nem dobálja ki, akkor az ott gyűlik. :)
Ha pedig zavar, hogy más láthatja a betéteidet, csináld úgy, ahogy én. Mindig összegyűjtöm a 100-as papírzsepis zacskókat, és a kis kukán belül is abba a zacsiba gyűjtöm a tamponokat, természetesen wc papírba göngyölve, így aztán nem zavar senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!