Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Esküvő után az apósoméknál...

Esküvő után az apósoméknál fogunk lakni. Én már előre félek, hogy mi lesz hiszen nekem mint nőnek vannak "női dolgaim" és nem tudom, hogy mit fog hozzá szólni, hogy a fürdőszobában betétet talál a kukában. Szerintetek túl reagálom?

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 17:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
90%

És apósodnak törölték a memóriáját, vagy mi?

(Anyukám 54, ugyan nem minden hónapban, de megvan neki)

2013. aug. 22. 18:03
 12/62 A kérdező kommentje:
Gondolom beledobhat borotvát vagy ilyesmit. Vagy a ti párotoknak ez tilos?
2013. aug. 22. 18:03
 13/62 anonim ***** válasza:
89%
Csomagold be normálisan a használt betéteteket és ne hagyd a fürdőben napokig. Ez a minimum,a többi a kutyát nem fogja érdekelni. Ez legyen a legnagyobb problémátok.:)
2013. aug. 22. 18:04
 14/62 anonim ***** válasza:
93%

Atyaég! :D És olyan nem volt, hogy épp megvolt, ott voltál a párodnál és beledobtad a kukába? :D

Én inkább azon aggódnék, hogy 2 helyett 4 embernek jut egy fürdőszoba!

2013. aug. 22. 18:04
 15/62 anonim ***** válasza:
89%
Ha az apósod a kukában fog kutatni a kidobott használt tamponok és betétek után akkor preverz és úgy kell neki. Normális ember ilyet úgyse csinál...vagy te ha másnál vagy vendégségben a kukát meg a betétes tasakokat is szemügyre veszed?!
2013. aug. 22. 18:05
 16/62 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen alapon apukád előtt miért nem szégyelled a borotvát meg a betétet?
2013. aug. 22. 18:06
 17/62 anonim ***** válasza:
70%

Nem tilos, de nekem sem tilos bedobni a betétet vagy a tampont. Bár én inkább a nagy kukába dobom, mert ha véletlenül elfelejtem akkor 1-2 nap alatt nagyon büdös lesz a fürdőben.

Amúgy a közös fürdő elég gázos, hidd el, nagyobb problémátok lesz ebből.

2013. aug. 22. 18:06
 18/62 anonim ***** válasza:
91%
szerintem após látott már tampont is ;)
2013. aug. 22. 18:09
 19/62 anonim ***** válasza:
77%

Ez aranyos. :)

Nyugi, apósodnak volt elég ideje megszokni a női dolgokat, habár nem hinném, hogy túlzottan érdekli. Mellesleg , nem laktam még együtt sok férfival, így ha csak az apámból, öcsémből, és a férjemből indulok ki, eddig még nem ismertem olyan férfit, aki használta volna a fürdőszobai szemetest. Biztos Neked is ismerős, hogy a férfiak hajlamosak az üres tusfürdős flakont, fogkrémes tubus, borotvákat otthagyni ahol vannak, és ha egy nő nem dobálja ki, akkor az ott gyűlik. :)

Ha pedig zavar, hogy más láthatja a betéteidet, csináld úgy, ahogy én. Mindig összegyűjtöm a 100-as papírzsepis zacskókat, és a kis kukán belül is abba a zacsiba gyűjtöm a tamponokat, természetesen wc papírba göngyölve, így aztán nem zavar senkit.

2013. aug. 22. 18:10
 20/62 A kérdező kommentje:
14. Olyan nem volt mert csak pár órára szoktam átmenni a páromhoz és addig kibirom csere nélkül.
2013. aug. 22. 18:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!