Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy nős férfi tényleg könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nős férfi tényleg könnyen talál magának szeretőt?

Figyelt kérdés
Sok kérdésnél olvasom, hogy a feleséget ijesztgetik a válaszolók, hogy ha ezt és ezt csinálja, akkor előbb utóbb félre fog lépni a férje. Azt még el is hiszem, hogy szeretne félrelépni, de valóban talál magának szeretőt? Elég sok független férfi ismerősöm van, barátok, rokonok, kollágák, akikkel szerintem semmi gond nincs (kinézet, szellemi képességek, anyagi helyzet), mégsem találnak párt. Sem komolyat, de még komolytalant se nagyon. Szerintem ők sokkal jobb partinak számítanak, mint egy nős pasi és még nekik sem akad senki. Akkor mégis kivel lépne félre ez a sok férj?
2013. aug. 16. 21:19
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Huszonévesekkel, akik bomba alakúak, egyetemisták. Nekik szimpatikus egy 30-35 éves házas, apuka. Tapasztalat :(
2013. aug. 16. 21:21
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

az orvosok az igazi nyerők ezügyben ne tudd meg egy egy kórházban mi megy...

azt hiszed mintaapa 3 gyerekkel na de hát....

2013. aug. 16. 21:23
 3/32 anonim ***** válasza:
93%

Én a munkahelyemen (irodaház) láttam cifra dolgokat.

Vannak akik sehogy nem tudnának szeretőt találni, mert azt sem értjük hogy a felesége mit eszik rajta, de van pár nős pasi, aki szerintem hamar találna ha akar.

2013. aug. 16. 21:28
 4/32 anonim ***** válasza:
83%

Egy egyedülálló férfi, nem véletlenül áll egyedül! Egy nős férfi, kihívás! Szeretik, vagy szerették és "megszerezték". Őt elszeretni, magamnak megszerezni, ez egy kihívás!

Gondolom én, egy férfi...

2013. aug. 16. 21:31
 5/32 anonim ***** válasza:
91%
Huhúú, én pont tegnap beszélgetem egy ffi ismerősömmel (nős, 47 éves) és eldicsekedte, h már 2 fő 20 éves egyetemista bnője is van, akiket támogat anyagilag, szexért cserében. Az egyetemisták meg a tandíjért, meg egy-egy jobb ruháért csinálják és mondta, h sok lány akaszkodik rá, bárhova megy. A vicc, h kifejezetten ronda a pasi.
 6/32 anonim ***** válasza:
84%
mindegy milyen az a pasi ha máshogy nem jó pénzért biztos talál magának csajt (nem is konkrétan a pénzért, egy drága éttermi vacsiért, moziért, buliért, egy doboz cigiért...)
 7/32 anonim ***** válasza:
83%
Én 35/F vagyok,nős,tök átlag,de mindig megtaláltak lányok akik csak szexkapcsit akartak,én nem is kerestem soha őket. Még itt,az oldalon is volt több aki egyből ilyen céllal irt.
2013. aug. 16. 21:32
 8/32 anonim ***** válasza:
92%
Akkor lehet szakállt kéne növesztenem, hogy idősebbnek tűnjek, és vennem egy kamu jegygyűrűt?:D
2013. aug. 16. 21:39
 9/32 anonim ***** válasza:
45%

Pont egy 35 éves fas z i udvarol nekem. Már 1 éve flörtölünk. Sajnos családja van egy gyerköccel. Amikor kiderült ez az egész család ügy még ő nézett hülyének h miért akadtam ki. Fura. Am van mellette több csajszi 16-17 éveseket csak hülyít én korosztályomat 19-20 évesekkel már dugna. Nehezen tudok neki ellenállni. Szegény feleség helyzetébe belegondolok akivel kb 6 éve házasok és már ezt csináljaa.

19L

2013. aug. 16. 21:43
 10/32 anonim ***** válasza:
71%
Borzalmas ezeket így végig olvasni..:S A férfiak részéről is, és a nők részéről is...Ha már szétzilálnak egy családot, nem lehetne azt nyíltan tenni, válással, mint ilyen gerinctelenül?
2013. aug. 16. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!