Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nős férfi tényleg könnyen talál magának szeretőt?
Én egészségügyben dolgozom,és amiket nap mint nap látok.....
Szerintem ha elmesélnék mindent a főnökségen,sok ember veszítené el az állását,bár nem vagyok az a besúgó típus,csak fura mikor az asszony,meg a gyerekek bejönnek meglátogatni a tök menő,jól dolgozó orvos apucit,aki műszak után lenn az öltözőben dugta a 24 éves fiatal ápolónőt,kb 10 ember tud róla,csak épp a feleség nem....vagy mikor a főnővér ecseteli nekünk a kávészünetben,hogy a portás csávó mennyire szereti a telt idomait ,pedig látta már az asszonykát,aki vagy 40 kilóval könnyebb,tehát némi önbizalmat adott neki az a 10 perces gyors numera....de szar!
ma 21:48!
Előző vagyok!
Szerintem is irtó gáz,de én pl sosem avatkoznék bele egy ilyen esetbe.....végül úgyis minden kiderül,ha előbb,ha utóbb!
Hú, de izgi, még szerencse, hogy ápolónak tanulok és szép is vagyok. ;)
21/L
ma 21:59
Hát! :)
Kapsz az arcodra egy patront az öltözőben,aztán mehetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!