Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nős férfi tényleg könnyen talál magának szeretőt?
Figyelt kérdés
Sok kérdésnél olvasom, hogy a feleséget ijesztgetik a válaszolók, hogy ha ezt és ezt csinálja, akkor előbb utóbb félre fog lépni a férje. Azt még el is hiszem, hogy szeretne félrelépni, de valóban talál magának szeretőt? Elég sok független férfi ismerősöm van, barátok, rokonok, kollágák, akikkel szerintem semmi gond nincs (kinézet, szellemi képességek, anyagi helyzet), mégsem találnak párt. Sem komolyat, de még komolytalant se nagyon. Szerintem ők sokkal jobb partinak számítanak, mint egy nős pasi és még nekik sem akad senki. Akkor mégis kivel lépne félre ez a sok férj?2013. aug. 16. 21:19
31/32 anonim válasza:
mondom elméleti síkon. olyan pasi meg amúgysem kéne aki ilyen agresszív primitív nőre bukik, amelyik acélbetkóssal rugdosódik :P
32/32 timike22 válasza:
az én férjem buszsofőr, van egy kisfiúnk is. elég féltékeny tipus vagyok. ha egy férfi akar akkor könnyen talál. a mai világban sajnos már a házasság csak formalitás. nem csalt még meg, de a félelem bennem van, amióta megvan a fiam. volt hogy egész éjszakás műszak alatt a kollegina nővel beszélgetett, a volt barátnője száma a telókönyvében, akinek a szeretője volt nő hívogatta vmi mosógél miatt és azt mondta az egyik férfi ismerőse adna el neki meg ilyenek...szerintetek jogos a félelmem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!