Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nős férfi tényleg könnyen talál magának szeretőt?
ma 23:06
Pontosan,meg az ilyen "csomót kéne kötni a farkára a kis féregnek!" pasik is!
aeonflux hát lehetsz mindenki k.rvája ha ez kielégít. Másra ugysem kellesz majd mert elválni elvenni egyik se fog elárulom.
100 esetből 98 nem vált el akikről tudok kórházban kettő igen de az meg mást vett el szóval hajrá tedd csak magad, majd 35 évesen rádöbbensz hogy elkamatyoltad a fiatalságod egy rakás szerencsétlen orvossal.
jó poén volt, jót nevettünk köszönjük aeon.
Jó isten tartsa meg jó szokásod, humorosságod.
további szép napot.
28 éves nő vagyok és eddig mindg szívből undorodtam a nálam 10-15 évvel idősebb, főleg házas vagy elvált pasiktól, abból a szempontból, hogy csak ki akarnak használni majd eldobni.
Mindkettő életében folyton csak a második lennék, esetleg a törvénytelen gyerek anyja, s majd vívhatom én a kemény harcokat a gyerekem érdekében, hogy: 1. fizessen gyerektartást, 2. örökség.
nézzétek meg a Kellékfeleség c. filmet :) pont ezt a témát feszegetik benne.
nem mondom, ha csak elméleti síkon belegondolok, van valami izgató abban, h egy pasinak ott az ujján a gyűrű...
"van valami izgató abban, h egy pasinak ott az ujján a gyűrű.."
A rlbancoknak lehet.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!