Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy nős férfi tényleg könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nős férfi tényleg könnyen talál magának szeretőt?

Figyelt kérdés
Sok kérdésnél olvasom, hogy a feleséget ijesztgetik a válaszolók, hogy ha ezt és ezt csinálja, akkor előbb utóbb félre fog lépni a férje. Azt még el is hiszem, hogy szeretne félrelépni, de valóban talál magának szeretőt? Elég sok független férfi ismerősöm van, barátok, rokonok, kollágák, akikkel szerintem semmi gond nincs (kinézet, szellemi képességek, anyagi helyzet), mégsem találnak párt. Sem komolyat, de még komolytalant se nagyon. Szerintem ők sokkal jobb partinak számítanak, mint egy nős pasi és még nekik sem akad senki. Akkor mégis kivel lépne félre ez a sok férj?
2013. aug. 16. 21:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
75%
#19 ezen szakadtam :DDD
2013. aug. 16. 23:12
 22/32 anonim ***** válasza:
75%

ma 23:06

Pontosan,meg az ilyen "csomót kéne kötni a farkára a kis féregnek!" pasik is!

2013. aug. 16. 23:17
 23/32 anonim ***** válasza:
81%

aeonflux hát lehetsz mindenki k.rvája ha ez kielégít. Másra ugysem kellesz majd mert elválni elvenni egyik se fog elárulom.

100 esetből 98 nem vált el akikről tudok kórházban kettő igen de az meg mást vett el szóval hajrá tedd csak magad, majd 35 évesen rádöbbensz hogy elkamatyoltad a fiatalságod egy rakás szerencsétlen orvossal.

2013. aug. 17. 07:25
 24/32 AeonFLUX ***** válasza:
43%
Úristen, de hülyék vagytok! :D a nagy féltékenységben azt se látjátjok, asszonyok, hogy csak egy provokáció volt az a válaszom. Mondjuk ilyen sivárlelkű némberektől nem vártam mást.
2013. aug. 17. 08:02
 25/32 anonim ***** válasza:
76%

jó poén volt, jót nevettünk köszönjük aeon.

Jó isten tartsa meg jó szokásod, humorosságod.

további szép napot.

2013. aug. 17. 08:55
 26/32 anonim ***** válasza:
55%

28 éves nő vagyok és eddig mindg szívből undorodtam a nálam 10-15 évvel idősebb, főleg házas vagy elvált pasiktól, abból a szempontból, hogy csak ki akarnak használni majd eldobni.

Mindkettő életében folyton csak a második lennék, esetleg a törvénytelen gyerek anyja, s majd vívhatom én a kemény harcokat a gyerekem érdekében, hogy: 1. fizessen gyerektartást, 2. örökség.

2013. aug. 17. 09:53
 27/32 anonim ***** válasza:
47%

nézzétek meg a Kellékfeleség c. filmet :) pont ezt a témát feszegetik benne.

nem mondom, ha csak elméleti síkon belegondolok, van valami izgató abban, h egy pasinak ott az ujján a gyűrű...

2013. aug. 17. 15:11
 28/32 anonim ***** válasza:
23%
Akkor te is egy k**va vagy....asszem ha az én férjemre izgulnál acélbetétessel rugd.alnám azt a sz*pós fejedet....
2013. aug. 17. 16:38
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Undorító cigó vagy utolsó!
2013. aug. 17. 17:12
 30/32 anonim ***** válasza:
37%

"van valami izgató abban, h egy pasinak ott az ujján a gyűrű.."

A rlbancoknak lehet.....

2013. aug. 17. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!