Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez nagyon gáz volt, ezek után...

Ez nagyon gáz volt, ezek után hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Most voltam először a barátom szüleinél, ahol nagyobb családi összejövetel volt. Már tegnap este megérkeztem, ott is aludtam, szigorúan külön szobában, még úgy is, hogy emiatt át kellett költöztetni a barátom testvérét a szülőkhöz. A barátom apukája még tegnap este közölte velem, hogy ő azt szereti, mikor mindenki dolgozik, és sok munka is lesz a vendégek miatt, úgyhogy reméli, segítek. Persze, beleegyeztem, és magamtól is segítettem, volna, de... Reggel rögtön "kikaptam", hogy miért csak ülök, ha már befejeztük az evést, szedjem le az asztalt. Fogalmam se volt, hogy minek hol van a helye, szörnyen kínosan éreztem magam. Egész délelőtt segítettem, és bár nem adtak nehéz munkát, szinte mindenbe belekötöttek, hogy ők nem így szokták, állandóan olyan dolgokért küldözgettek, amikről fogalmam se volt, hogy hol vannak. A vendégek egy részének senki se mutatott be, és mikor hazaindultam, mindenki másnak csomagoltak süteményt, kivéve engem, ráadásul a barátom haza sem kísért, így nem tudtam megbeszélni vele a gondjaimat. Az az igazság, hogy sértve érzem magam, és fogalmam sincs, hogyan kéne ezt lereagálnom. Valami ötlet? 24/L
2013. aug. 20. 19:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
84%

Vicc az egész.

Anyósom ezt elolvasná kiakadna.

A párom édesanyja mindennek a szoros ellentétje. Azaz én náluk vendég vagyok, ha elmosok két poharat vége a világnak, nem kell, üljek le nyugodtan s nézzek ki a fejemből. Már csak ha összeszedem a tányérokat, akkor is kétségbe van esve, hogy ne "dolgozzak". Persze Ő nekünk meg mindent mindig. Ez a másik véglet, de ha lehet azért ezt választom.

Anyósom azon is kiakad, ha a párom a házipapucsomat odahajítja nekem, nemhogy egész nap csicskáztasson.

Első alkalommal mikor náluk voltam szintén a nagy család volt ott. Aznap meg se mozdulhattam a székről, hagyjam, mert ő majd kiviszi.

Most, 6 év után is erőszakkal tudok csak segíteni.

Eszméletlenül pofátlan volt a barátod családja. És az, hogy együtt aludhattok-e vagy sem, szerintem olyan 20 után már nem dolga a szülőnek. A vőlegényem nagyon vallásos mamája mikor hozza mentünk egy alkalommal (még nem voltunk jegyesek) felajánlotta az együttalvás lehetőségét, túllépve saját aggályait. Végül csak külön aludtunk, de a mi döntésünk volt.

Én megbeszélném a barátommal a dolgot...és megkérném, hogy beszéljen a szüleivel. Egy ideig biztosan nem mennék hozzuk. Nem vagytok 15 évesek, hogy így uralkodjanak rajtatok.

23-L

2013. aug. 24. 16:24
 32/34 anonim ***** válasza:
80%
na beszéltél a barátoddal? mi lett?
2013. szept. 3. 16:54
 33/34 A kérdező kommentje:

Huh, régen jártam erre, bocsánat. Igen, beszéltem vele, és szakítottunk. Most már majdnem tudok rajta nevetni...

Az volt a gond, hogy elárultam a szüleinek, hogy az én szüleim nem diplomás emberek, mint ők. Anyukája még meg is kérdezte, hogy akkor én hogyhogy főiskolát végeztem, de akkor nem éreztem a kérdés élét.

Végül én mondtam ki a szakítást. Az idegesített a legjobban, hogy a barátom többször is kifejtette, mennyire nem érdekli, hogy a szüleim nem "művelt emberek". Hát... igaz, hogy csak érettségijük van, de emberségben magasan a barátom szülei felett állnak.

2013. szept. 10. 21:04
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
ÚRISTEN, ez valami iszonyatosan durva :D Részvétem hogy egyáltalán egy napot is elvesztegettél erre a baromra :D
2013. szept. 11. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!