Ez nagyon gáz volt, ezek után hogyan tovább?
Ő akarta, hogy részt vegyél ezen az alkalmon, vagy te akartad inkább? Lehet, hogy számára még a kapcsolat nem tart ott, hogy felvállaljon. Ha te erősködtél, hogy elmégy, akkor érthető a dolog. Ha ő mondta, hogy menj el, akkor meg nagyon gáz. Nem mer felnőtt férfiként megjelenni a családja előtt, akinek már felnőtt nő társa van/lehet, hanem kisgyerek szerepben maradt, nem vállalt fel téged.
Ha én az első bemutatásomkor ilyet tapasztalok, akkor ott hagytam volna az egész kócerájt, és hogy vissza sem kísért haza, az óriási, nagyon gáz! Nem gondolom, hogy én ezt elviselném...
Szegénykém, ez elég ciki lehetett :S
Teljesen jogosan sértődtél meg, ilyet azért nem csinálunk......először is: nem cselédnek mentél oda. Nyilván az is ciki lett volna ha csak ülsz és bámulsz ki a fejedből, amíg mindenki más tesz meg vesz, de ez a bánásmód ez igenis felháborító.
másodszor: 2,5 hónap együtt járás, még ha nem is tűnik soknak, de a felnőtt huszonéves fiúknak NE mondják már meg, hogy kivel aludhat együtt.
harmadszor: az hogy a barátod haza sem kísért az szerintem még nem főben járó bűn...DE! szerintem a te barátodat nagyon elnyomják a szülei :/ ami nagy rossz véghez vezethet. Szóval mindenképp beszélj vele erről, mert ha nem oldjátok meg ezt, akkor sűrűsödni fognak az ilyen kellemetlen események.
És sajnálom, hogy ezt mondom, de szerintem ne nagyon próbálj túl szoros kapcsolatot kialakítani a barátod szüleivel...ugyanis ők se fogják törni magukat érted. Szerintem ez a viselkedésük eléggé rávilágított arra, hogy nem érdemes jópofizni velük.
Barátoddal beszélj mindenképp..
24 évesen különszobába aludtál????? OMG....
És a barátod hány éves? Ha az én barátom így kezdett volna nálam h külön szobába kell aludnom...akkor fordultam volna meg...
Amúgy meg én tuti beszóltam volna nekik h állítsák le magukat kicsit, mi az h ülsz az asztalnál azt rád szólnak???... sarkon fordultam volna azt rájuk vágtam volna az ajtót....
Szerintem ebbe a történetbe nem neked kell magad rosszul érezni, nem te vagy a gáz, az a gáz ahogyan ők viselkedtek veled... hagyd ott ezt a fiút
Előző vagyok...
Azt nem írtad le ha a barátod hogy reagálta le ezeket az eseményeket?
Nem védett meg a szüleivel szembe?
A barátom hívott meg, de egyáltalán nem tiltakoztam, ő már járt nálunk, jó ötletnek tűnt, hogy én is megismerem a családját. Egyébként 25 éves.
Azt nem mondanám, hogy megvédett, de ha véletlenül ott volt, akkor mindig megmutatta, hogy hol van, amit keresek, és többször is megköszönte, hogy segítettem.
Hàt ebben a történetben mindenki jó bunkó volt. Te is, mert odamész bemutatkozni és rögtön ott is alszol? Pláne úgy, hogy másnap vendégeket hívtak, minden a feje tetején állt, pont te hiányoztál még oda. Nem tudtál volna máskor menni, de először ottalvás nélkül? Úgy illett volna...
Bunkók voltak viszont a házigazdák is, mert szükségtelenül sokat ugráltattak, bántottak téged. Egyértelműen arra ment ki az egész, hogy rosszul érezd magad.
A fő bunkó címét a barátod érdemli ki, aki tudta, hogy milyenek a szülei, mégsem készített fel sem téged, hogy mire számíts, sem őket, hogy ne csicskáztassák a választottját.
Hát tudod, én nem vagyok egy véresszájú önérdekvédő, de amikor reggeli után felállítottak az asztaltól, azzal a a lendülettel indultam volna a holmimért, és húzás haza.
Segíteni az egy dolog, de te ott ingyencseléd voltál a nagy családi összejövetelen.
Felejtős az egész banda úgy ahogy van.
"Hàt ebben a történetben mindenki jó bunkó volt. Te is, mert odamész bemutatkozni és rögtön ott is alszol? Pláne úgy, hogy másnap vendégeket hívtak, minden a feje tetején állt, pont te hiányoztál még oda. Nem tudtál volna máskor menni, de először ottalvás nélkül? Úgy illett volna... "
Na meg hogy még te mekkora tapló vagy..
1. Gondolom olyan messze lakik vagy olyan ritkán van tömegközlekedés a két lakóhely között, hogy a fiúval megbeszélve így látták logikusnak. Ha a fiú még otthon lakik, akkor nyilván erre a szülei is áldásukat adták - ami valószínűleg valóban rendben volt velük, ha ilyen konzervatív létükre beleegyeztek.
2. A látogatás idejét nem a meghívott határozza meg, hanem a meghívó. A barátja (a szülők ráhagyásával!) erre a napra hívta meg.
3. Az is lehet, hogy pontosan azért hívták ekkorra, hogy a tágabb családot is megismerje (bár az udvariatlan viselkedésükkel összekötve ez elég furcsa). Mindenesetre nem a vendég hibája, ha egy olyan időpontra hívják, amikor más vendégeket is várnak...
Az a helyzet kislány, hogy a párod szülei begyepesedett, agresszív, tudálékos, egoista szemetek és a párodat is ebben a szellemben nevelték fel, szóval gondolom egy puhapöts lett belőle, aki még levegőt sem mer venni a körülötte lévő emberek engedélye nélkül és folyton izzad a keze.
Én már csak tudom, nekem is ilyen szüleim voltak, de szerencsére leléptem 20 éves koromban és azóta 2 év alatt szedtem magamra önbizalmat és kilábaltam a gödörből, amit a lelki terrorban tartó, selejtes nevelésük okozott.
Ha nagyon szereted a párodat, akkor lelépsz vele minél előbb és minél távolabb ezektől a vértapíroktól és megoldjátok, hogy minél ritkábban lássátok csak őket és kineveled párodból az érzelmi elnyomást, vagy dobod a gyereket és keresel másikat magadnak.
Az meg baromság, hogy nem fogta meg a kezedet, ezért nem szeret téged. Az ilyen emberek - én tudom, ilyen voltam - nem merik kifejezni az érzelmeiket a szüleik előtt, mert rettegnek tőle, hogy beléjük kötnek. Szóval szeret téged, hidd el, de fél a szüleitől. Gondolok itt arra, hogy 24 éves vagy, ő pedig mondjuk 26, nem tudom mennyi és ők mondják meg, hogy külön szobában kell aludnia a barátnőjétől. Ez nevetséges...
Meneküljetek ezektől az emberektől, én azt tudom csak tanácsolni!
Amúgy meg te sem lehetsz valami talpraesett, szabadoneresztett amazonharcos, ha még ezek után itt kérdezgeted, hogy a nyilvánvaló pusztító alpáriság és tahóság mennyire jogos veled szemben. Szóval kicsit több önbizalmat magadra, azt tanácsolom még. Nem kell kishercegnőnek lenni, aki a világ közepének, cuki lótuszvirágnak, az élet forrásának képzeli magát, de kell egy alap kiállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!