Ez nagyon gáz volt, ezek után hogyan tovább?
1. A barátod szülei bunkók, vendéggel így nem bánunk. Ha felajánlja a segítségét, akkor is vissza illik utasítani elsőre, nemhogy előre kikötni, hogy elvárják, hogy dolgozz.
2. A bemutatás a barátod dolga lett volna minden esetben, a szüleié akkor, ha a barátod akkora tapló (ahogy ez történt), hogy ezt elmulasztja.
3. A barátod is egy bunkó, hogy ezt így hagyta.
4. Ötlet: hagyd el. DE MOST AZONNAL!!!
Vendéget, aki először van a családnál, nem fogunk be dolgozni. Ha te felajánlod a segítséged, kisebb dolgokban elfogadhatják. De én is kínosan éreztem volna magam, hisz még nem ismerem a szokásaikat, nem tudom mit hol tartanak...párod is hibás ebben, hogy nem sietett segítségedre!
A többi, hogy nem mutattak be(azt is a párodnak kellett volna megtennie) hogy nem csomagoltak neked semmit,na meg hogy haza sem kísért, már csak hab a tortán....felejtős az egész család ahogy van!
24 évesen külön szobában? Nem feküdtetek még le? Vagy a srác 12 éves?
Vendéggel sosem bánunk így, én soha az életben nem mennék többet oda hozzájuk.
Én nem vagyok egy könnyű eset, utálom ha nem hagynak élni: egyél még, kérsz még? nem akarsz enni egy kis sütit? blabla. Barátom ezzel tisztában volt és mielőtt mentem, kicsit lehűtötte a szülőket, hogy nyugodjanak meg stb és ne fojtsanak meg. Láss csodát értelmesen viselkednek, bár hülye kérdésből még mindig van elég.
De ez hogy befogják munkába, hát a legnagyobb vicc.
Ne keress kifogásokat a barátodnak! Minősíthetetlen a viselkedése, akkor is, ha 2001 vendég lett volna, nem 21. Akkor is az ő kötelessége ott állni melletted, és mindenkinek bemutatni, hogy a kikísérésről ne is beszéljünk.
A különszoba gáz, de gondolom valami jehovák vagytok, ha 24 évesen itt tartotok. A kezét azért megfoghatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!