Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez nagyon gáz volt, ezek után...

Ez nagyon gáz volt, ezek után hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Most voltam először a barátom szüleinél, ahol nagyobb családi összejövetel volt. Már tegnap este megérkeztem, ott is aludtam, szigorúan külön szobában, még úgy is, hogy emiatt át kellett költöztetni a barátom testvérét a szülőkhöz. A barátom apukája még tegnap este közölte velem, hogy ő azt szereti, mikor mindenki dolgozik, és sok munka is lesz a vendégek miatt, úgyhogy reméli, segítek. Persze, beleegyeztem, és magamtól is segítettem, volna, de... Reggel rögtön "kikaptam", hogy miért csak ülök, ha már befejeztük az evést, szedjem le az asztalt. Fogalmam se volt, hogy minek hol van a helye, szörnyen kínosan éreztem magam. Egész délelőtt segítettem, és bár nem adtak nehéz munkát, szinte mindenbe belekötöttek, hogy ők nem így szokták, állandóan olyan dolgokért küldözgettek, amikről fogalmam se volt, hogy hol vannak. A vendégek egy részének senki se mutatott be, és mikor hazaindultam, mindenki másnak csomagoltak süteményt, kivéve engem, ráadásul a barátom haza sem kísért, így nem tudtam megbeszélni vele a gondjaimat. Az az igazság, hogy sértve érzem magam, és fogalmam sincs, hogyan kéne ezt lereagálnom. Valami ötlet? 24/L
2013. aug. 20. 19:54
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
88%

1. A barátod szülei bunkók, vendéggel így nem bánunk. Ha felajánlja a segítségét, akkor is vissza illik utasítani elsőre, nemhogy előre kikötni, hogy elvárják, hogy dolgozz.

2. A bemutatás a barátod dolga lett volna minden esetben, a szüleié akkor, ha a barátod akkora tapló (ahogy ez történt), hogy ezt elmulasztja.

3. A barátod is egy bunkó, hogy ezt így hagyta.

4. Ötlet: hagyd el. DE MOST AZONNAL!!!

2013. aug. 20. 19:59
 2/34 anonim ***** válasza:
87%
Soha vissza sem menni, én a pasival is elbeszélgetnék...mióta vagytok együtt?
2013. aug. 20. 20:00
 3/34 anonim ***** válasza:
86%
Nem is csodalom!!!! Hat nem akarlak elkeseriteni, de az ilyen "anyos""apos" nem tul biztato a jovore nezve, mondhatnam hacsak nem koltoztok most azonnal nagyon messzire, es marad mondjuk a fel evente egy csalad latogatas, akkor ez a kapcsolat halalra van itelve. Hidd el, en 10bol 7szer kb kifogtam min egy ilyen "jeloltet".....
2013. aug. 20. 20:01
 4/34 anonim ***** válasza:
88%
egyetértek az előttem szólóval, és még szép, hogy megvagy sértve, én is meglennék.Ilyet nem lehet csinálni egy vendéggel....felháborító! És a párodnak megkellet volna védenie, ha ez náluk természetes, akkor hagyd el!!!!!!!!!
2013. aug. 20. 20:04
 5/34 anonim ***** válasza:
89%

Vendéget, aki először van a családnál, nem fogunk be dolgozni. Ha te felajánlod a segítséged, kisebb dolgokban elfogadhatják. De én is kínosan éreztem volna magam, hisz még nem ismerem a szokásaikat, nem tudom mit hol tartanak...párod is hibás ebben, hogy nem sietett segítségedre!

A többi, hogy nem mutattak be(azt is a párodnak kellett volna megtennie) hogy nem csomagoltak neked semmit,na meg hogy haza sem kísért, már csak hab a tortán....felejtős az egész család ahogy van!

2013. aug. 20. 20:04
 6/34 A kérdező kommentje:
2,5 hónapja vagyunk együtt, eddig semmi ilyesmit nem néztem volna ki belőle. Mindig udvarias, előzékeny volt. Igaz, most neki is volt ezer dolga, 21 vendég érkezett, egész délelőtt alig láttam, mert a pavilont állította fel a kertben, aztán ott pakolt, én meg a konyhában segítettem. Magamtól is felajánlottam volna, hogy segítek, rosszul is éreztem volna magam, ha csak nézek ki a fejemből, de ezt azért erős túlzásnak éreztem.
2013. aug. 20. 20:08
 7/34 anonim ***** válasza:
84%

24 évesen külön szobában? Nem feküdtetek még le? Vagy a srác 12 éves?

Vendéggel sosem bánunk így, én soha az életben nem mennék többet oda hozzájuk.

Én nem vagyok egy könnyű eset, utálom ha nem hagynak élni: egyél még, kérsz még? nem akarsz enni egy kis sütit? blabla. Barátom ezzel tisztában volt és mielőtt mentem, kicsit lehűtötte a szülőket, hogy nyugodjanak meg stb és ne fojtsanak meg. Láss csodát értelmesen viselkednek, bár hülye kérdésből még mindig van elég.

De ez hogy befogják munkába, hát a legnagyobb vicc.

2013. aug. 20. 20:12
 8/34 anonim ***** válasza:
82%

Ne keress kifogásokat a barátodnak! Minősíthetetlen a viselkedése, akkor is, ha 2001 vendég lett volna, nem 21. Akkor is az ő kötelessége ott állni melletted, és mindenkinek bemutatni, hogy a kikísérésről ne is beszéljünk.

A különszoba gáz, de gondolom valami jehovák vagytok, ha 24 évesen itt tartotok. A kezét azért megfoghatod?

2013. aug. 20. 20:15
 9/34 A kérdező kommentje:
A külön szobát én sem értettem, teljesen meglepett, mikor mondták, hogy én ott alszom, a barátom meg a saját szobájában. Mikor rákérdeztem, a barátom csak azt mondta, hogy a szülei régimódiak. De most, hogy írtad a kézfogást, tényleg nem csinált semmit a szülei előtt, ami arra utalna, hogy összetartozunk. Ez eddig fel sem tűnt. :(
2013. aug. 20. 20:20
 10/34 anonim ***** válasza:
70%
Nekem úgy tűnik, hogy nem vagy fontos neki, azt is megkockáztatom hogy nem szeret....nem akarok kemény szavakat használni, de a legjobb lenne felülvizsgálni az egész kapcsolatot....
2013. aug. 20. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!