Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez nagyon gáz volt, ezek után...

Ez nagyon gáz volt, ezek után hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Most voltam először a barátom szüleinél, ahol nagyobb családi összejövetel volt. Már tegnap este megérkeztem, ott is aludtam, szigorúan külön szobában, még úgy is, hogy emiatt át kellett költöztetni a barátom testvérét a szülőkhöz. A barátom apukája még tegnap este közölte velem, hogy ő azt szereti, mikor mindenki dolgozik, és sok munka is lesz a vendégek miatt, úgyhogy reméli, segítek. Persze, beleegyeztem, és magamtól is segítettem, volna, de... Reggel rögtön "kikaptam", hogy miért csak ülök, ha már befejeztük az evést, szedjem le az asztalt. Fogalmam se volt, hogy minek hol van a helye, szörnyen kínosan éreztem magam. Egész délelőtt segítettem, és bár nem adtak nehéz munkát, szinte mindenbe belekötöttek, hogy ők nem így szokták, állandóan olyan dolgokért küldözgettek, amikről fogalmam se volt, hogy hol vannak. A vendégek egy részének senki se mutatott be, és mikor hazaindultam, mindenki másnak csomagoltak süteményt, kivéve engem, ráadásul a barátom haza sem kísért, így nem tudtam megbeszélni vele a gondjaimat. Az az igazság, hogy sértve érzem magam, és fogalmam sincs, hogyan kéne ezt lereagálnom. Valami ötlet? 24/L
2013. aug. 20. 19:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom, ki pontozza le az embereket ennél a kérdésnél, mindenki hasznos választ adott előttem. Csak ismételni tudnám őket. 19-es válaszolóval pedig maximálisan egyetértek, ez itt egész egyszerűen egy pusztító alpáriság volt.

20-as: A kérdező írta, hogy meghívták.

2013. aug. 20. 22:57
 22/34 anonim ***** válasza:
54%
Én azért adnék még időt a barátomnak, de nyitva tartanám a szemem, hogy mire számíthatok tőle, mert elég gázul viselkedett ő is. De hozzájuk az tuti, hogy nem mennék többet. Jó parasztok. Nem mondom, hogy körbe kellett volna ugrálni, de azért úgy kezeltek, mintha a seggükből húztak volna elő. Franc sem megy olyan helyre, ahol ilyenek vele. Mindegy miért!
2013. aug. 21. 03:19
 23/34 anonim ***** válasza:
78%
Hú szegény, ez nagyon gáz. Én mikor először mentem a barátomékhoz, nagyon aranyosak voltak velem, nálunk is akkor pont egy nagy összejövetel volt, de nekem alapból mondták, hogy segítsek, ha van kedvem, utána meg megköszönték a segítséget. Ez iszonyat pofátlan dolog, hogy rád parancsolnak, utána meg kritizálnak. Nekem első alkalommal csomagoltak egy csomó mindent. Aki azt írta, hogy gáz, hogy első alkalommal ott aludtál, az nem teljesen normális, én is első alkalommal ott aludtam, szerintem ez alap. Hozzá tartozom a barátomhoz, ez az ő családjuknál természetes, hogy ha ő megy, megyek vele. Én a helyedben a családját biztos nem akarnám jó darabig látni, neki pedig megmondanám, hogy igen szarul esett a családja viselkedése. A későbbiekben meg majd meglátod, hogyan viselkednek.
2013. aug. 21. 09:41
 24/34 A kérdező kommentje:
Ők hívtak meg, illetve a barátom. Azt nem tudom, hogy pontosan mit beszélt meg előtte a szüleivel, de gondolom, ők is áldásukat adták a dologra. Amennyire én látom, mindig mindent megbeszélnek jó előre, nem hiszem, hogy ez kimaradt volna. Azt biztosan tudták, hogy ott fogok aludni, mert előtte nálam volt a barátom, és kifejezetten azért jöhetett kocsival, hogy ha már ketten leszünk, ne vonattal kelljen visszamennünk.
2013. aug. 21. 16:34
 25/34 A kérdező kommentje:
20! Igen, bemutatkoztam, megköszöntem a meghívást. Sütöttem sütit, meg egy csomag kávét is vittem, mert a barátom azt mondta, hogy nagyon szeretik. Ezeket ők köszönték meg, és persze mondták, hogy nem kellett volna. Aznap este egyáltalán semmi gond nem volt, én legalábbis nem éreztem, csak másnap, de akkor már szinte reggeltől. Könnyen lehet, hogy hibáztam, de hogy mit, azt nem tudom.
2013. aug. 21. 16:41
 26/34 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell keresned magadban a hibat! Ezt meg akkor sem tehettek volna meg veled, ha kozos szobaban vagytok, es athallatszik h dugtok! Lehet a reggelt nem Wc pucolassal kezdted, v hasonlo! Felejtsd el, es merlegeld h kell-e neked annyira ez a pali h ezt elturd a tovabbiakban, raadasul ha a palid nem vette ezt eszre egesz nap, akkor asszem ennyire vagy neki fontos.... (Bocsi)
2013. aug. 21. 17:17
 27/34 anonim ***** válasza:
81%
Kellett pluszba két kéz melózni!
2013. aug. 21. 23:18
 28/34 anonim válasza:
37%
Én a helyedben nem kínosan éreztem volna magam, hanem egyből kidobtam volna...
2013. aug. 22. 16:19
 29/34 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem mond el a barátodnak, hogy ezt te kellemetlenül élted meg. PErsze add a tudtára, hogy nem a munka volt büdös, csak a bánásmód.
2013. aug. 22. 16:54
 30/34 anonim ***** válasza:
77%
Ha első alkalommal elvárták tőled az efféle segitséget, mi lesz később ha teszem azt odaköltöznél?! Te lennék Hamupipőke...mert hidd el, egy idő után minden házimunkát te végeznél, mert "lágy hálás hogy itt lakhatsz" és "ennyit igazán megtehetsz". Segiteni szep dolog, kihasználni a másikat viszont bunkosag.
2013. aug. 22. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!