Hogyan állíthatnám le anyóst? Vagy csak én fújom fel?
Anyósom beteg módon ragaszkodik a fiához. Rajta kívül nincs senki más rokona.Mindig egyedül nevelte...egy ágyban aludtak, stb..
A párom már 6 éve külön él, 3 éve lakunk együtt és már van egy kislányunk.
Viszont neki minden nap kötelezően látogatnia kell az anyját. Nekem ebből már nagyon elegem van!
Azt mondják, hogy 1-2 órán feleslegesen replikázom, ezzel nem ártanak a mi kapcsolatunknak. Én ezt nem így látom. Már nem tudom kinek van igaza. Én elvárnám, hogy itthon legyen a családjával, ne minden nap anyuka után rohangáljon. Kérdeztem is, hogy nem szokta az anyja megkérdezni, mit szólok hozzá, hogy vele van? Tehát tuti ő is érzi, hogy ez nem normális. A párom meg is mondta, hogy nem tetszik és sokat morgok, erre még ő sértődött meg.
Normális ez az egész és én fújom fel, vagy tényleg sok.
Ja és nyaralni sem mehetünk nélküle...jóformán még egy étterembe sem, mert abból is hiszti van...:(
Járt valaki hasonló cipőben?
Mond meg a férjednek vigye a lányodat is(minden nap),mennyi idős?
Vagy menjetek el mind a hárman,(minden nap)meglátod anyós nem fogja bírni...hogy Ti is ott vagytok.
Nem irigyelek mindenesetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!