Hogyan állíthatnám le anyóst? Vagy csak én fújom fel?
Anyósom beteg módon ragaszkodik a fiához. Rajta kívül nincs senki más rokona.Mindig egyedül nevelte...egy ágyban aludtak, stb..
A párom már 6 éve külön él, 3 éve lakunk együtt és már van egy kislányunk.
Viszont neki minden nap kötelezően látogatnia kell az anyját. Nekem ebből már nagyon elegem van!
Azt mondják, hogy 1-2 órán feleslegesen replikázom, ezzel nem ártanak a mi kapcsolatunknak. Én ezt nem így látom. Már nem tudom kinek van igaza. Én elvárnám, hogy itthon legyen a családjával, ne minden nap anyuka után rohangáljon. Kérdeztem is, hogy nem szokta az anyja megkérdezni, mit szólok hozzá, hogy vele van? Tehát tuti ő is érzi, hogy ez nem normális. A párom meg is mondta, hogy nem tetszik és sokat morgok, erre még ő sértődött meg.
Normális ez az egész és én fújom fel, vagy tényleg sok.
Ja és nyaralni sem mehetünk nélküle...jóformán még egy étterembe sem, mert abból is hiszti van...:(
Járt valaki hasonló cipőben?
Nem Te vagy az akinek a párja tanár és most a nyári szünetben ilyen drasztikus a dolog? Mintha lett volna már kédésed :)
A helyzet akkor változatlan ezekszerint..
Nem hiszem, hogy változni fog a dolog, amíg valami drasztikusat nem teszel. A férfiak általában az "utolsó pillanatban" kapcsolnak...
Valahogy próbáld meg kizökkenteni...menjetek el a babával otthonról, menjetek át a szüleidhez, ilyesmi...
Ha rendszeresen arra jön haza a férjed az anyjától, hogy üres lakás várja, talán elgndolkodik..
Szörnyű ezeket olvasni, mert mindenki azzal dobálózik, hogy hagyjuk el, stb...
Ez nem ilyen egyszerű...én szeretem és tudom, hogy Ő is engem....ezt az ember érzi, tudja...
Viszont az anyja olyan pszichikai befolyással van rá, hogy folyamatosan őt sajnálja...mert mást sem emleget, csak hogy már nem él sokáig, neki már annyi, már készül a temetőbe...az az új heppje, hogy azt hajtogatja, már megkereste a bibliáját..kis is tette az éjjeli szekrényre....
Pedig nehogy azt gondoljátok, hogy olyan roszz állapotban van....az én nagymamám 10 évvel idősebb és egyedül él...eljár más öregekkel templomba, operába, van egy kutyusa stb...próbálja magát lefoglalni...
Egyszerűen anyós szerelmes a fiába...állandóan azt hajtogatja, hogy neki is egy ilyen jóképű, fess férfi kéne, hogy milyen jól néz ki, stb...
Tele van a lakás a párom képeivel...a hűtőre ragasztva, a falakra....beteges....tényleg az... a párom meg ezt valahol élvezi..tuti....
Igen én vagyok, aki régebben is írt...csak néha kitör belőlem újra és újra a keserűség...
Most is azt válaszolta, hogy nyugodjak meg, nemsokára meghal anyukája és akkor majd örülhetek...és ezt olyan rossz hallani..én nem szeretnék neki fájdalmat okozni azzal, hogy erre vágyom, de tényleg megváltás lenne...
Viszont az ilyen emberek élnek 100 évig....:)
Sajnos az sem jó megoldás, ha elmegyünk otthonról...mert onnan folyamatosan hazaszól mielőtt elindul...ha azt hallja, hogy elmentünk akkor marad az anyjánál és azt mondja, hogy szóljak, ha megyünk már haza, mert akkor ő is elindul....
Tehát ez nem nyerő....egyszer elmentem úgy, hogy nem vettem fel direkt a telefont...akkor is ezt hallgattam...hogy nem jött volna haza, ha tudja, hogy csavargunk...
ha megteheted akkor költözz haza 1-2 hétre
és ne szólj neki erről
ha hajlandó változtatni azt észre veszed
ha rád sem hederít akkor válj el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!