Miért hiszi az anyósom, hogy mindig az lesz amit ő mond?
Ezt a férjeddel kell megbeszélned. Sarkadra állni, de ha attól félsz, hogy szar leszel, akkor egyszerűen ne szar legyél, hanem kedves, simulékony, sajnáltasd kicsit magad stb. Sokan mondják, hogy pfuj nem szabad játszmázni stb. Ha valakinél ez működik? Jobb, mint veszekendi. Mint abban a görögös filmben. A férfi a fej, de a nő a nyak és arra fordítja a fejet, amerre akarja.
Anyósod sem úgy forgatja a férjedet, hogy már pedig idejössz fiam és kész, nem maradhattok hármasban a kis családoddal. Neked sem úgy kell támadni, hogy pedig nem megyünk anyádhoz és kész. Hanem, hogy mennyire szeretnél együtt tölteni vele időt és ezt és ezt csinálhatnátok, és ide és oda mehetnétek, és jajjj hát a ház körül is ezt azt meg lehetne csinálni. Meg a Julisékat is olyan régen hívtátok már át, most ráérnétek, milyen jó lenne sütögetni velük a kertben vagy mit tudom én. Ez kicsit jobban hat, mint nem megyek anyádékhoz, mert a fszom ki van az egésszel. Nem azzal kell kezdeni.
1.ÓÓÓÓ biztos nagyon cuki az a 6 hónapos baba :)
2.Ezt meg kéne beszélned a pároddal hogy mondván hogy már össze tartoztok az kéne hogy bízzatok egymásban nem kéne mindennek hirtelen kiderülnie számodra.Kérd meg hogy ezt ne tegye.Az együtt lét fő alapja a bizalom.
3.Ha továbbra is beválall dolgokat a kérdezésed nélkül akkor nyugodtan fogd a gyereket és mondd meg neki hogy nem!,ez nem így megy!!
Azért ez a viselkedés a lányotok születése előtt is kellett hogy legyen. Sokat nem tudsz tenni. Vagy a sarkadra állsz, és simán megmondod neki, hogy márpedig nem fogsz ugrálni ahogy fütyülnek, ha akar ő mehet de te és a lányod most nem mentek.. téma lezárva.
Vagy befogod kicsi szádat, és mész ahová a párod mondja..
Te döntésed.. De egy tuti biztos.. Így fogadtad el, mert aki ennyire az anyja hatása alatt van, az nem a gyerek születése után lesz ilyen.. Az mindig is ilyen volt..
Örülj neki,hogy csak ennyit kér...én is most írtam egy új kérdést...:)
Az enyémnek minden nap délutánig az anyjával KELL lennie, hiába vagyunk itthon én és a kislányunk. Ha szólok, még én vagyok a rossz, aki problémázik napi pár órán....ezek betegek...
Szóval megértelek és nagyon sajnállak...az a baj, hogy az ilyen anyukák lelkileg terrorizálják a fiukat, mindent ők irányítanak....bár én már annak is örülnék, ha anyós csak ennyit várna el...
Kitartás, csak okosan....
ma 10:05
16 hónapos vagyis majdnem 2 éves.. Nem pedig fél éves.....
Próbálj meg beszélni a férjeddel, és tudatosítani benne, mert ezek szerint még nem fogta fel, hogy: "saját családja = gyereke van!"
Egyébként emlékeztetném, hogy a te szüleidnél mikor voltatok utoljára háromasban?
Letesztelném a férjemet, ha azt mondom neki, hogy ossszuk a hetet 3 részre: 1/3 részét otthon töltitek háromasban, 1/3-ad részét a te szüleidnél, és a további 1/3-adát az ő szüleinél. Merthogy így lenne igazságos!
Arra azért vigyázz, nehogy a végén az süljön ki az egészből, hogy ettől kezdve minden héten (=merthogy nekik van autójuk) ők szállnak meg titeket, és valóban egyetlen szabad percetek sem lesz tőlük ettől kezdve.
Szóval mereven ellenszegülni nem biztos, hogy célravezető, inkább hajlok arra én is, ha a beszélgetés nem vezet eredményre, akkor a női rafinéria, amit be tudsz vetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!