Miért hiszi azt a sógornőm, és az anyósom hogy nekem más dolgom sincs mint hozzájuk rohangálni?
Azért, mert önzőek. Te pedig tanulj meg nemet mondani és meghúzni a saját határaidat.
Nem kell magyarázni semmit, nem kell magyarázkodni. Nem érsz rá, pont. Nem vagy a kiskutyájuk, hogy pitiztessenek. ha megsértődnek, tegyék. Minden önző ember megsértődik, ha nem úgy alakul a világ, ahogyan ő akarja.
Dönts el, hogy a jóban lenni azt jelenti, hogy úgy ugrálsz, ahogy fütyülnek - de akkor ne panaszkodj! -, vagy azt, hogy tudsz nemet mondani és úgy ápolni a jó viszonyt, hogy ők pontosan tudják, nem használhatnak téged felmosórongynak.
Van erre egy mód próbáld ki hátha működik. Előzz be, hívogasd őket ők jöjjenek át.
Persze ez is elsülhet rosszul. Folyton jön, s az istennek nem lehet lerázni.
Nem mész át és pont.
Én anyósom is folyton át akar hívni, ő csak 15 percre lakik gyalog. De nincs kedvem odamenni azért, hogy a semmiről beszélgessünk, a sógornőm gyerekére vigyázzak, nézzem vele a Barátok köztöt, kapjak 1 kiló lisztes főzeléket.
Jóban vagyok vele, csak van más dolgom is. A párom éppen eleget jár át hozzá, majdnem minden nap látogatja őket és mindig kérdezik, én miért nem megyek.
Basszus, a saját anyám nem tudom ennyit látogatni aki 2-2,5 órára lakik innen, oda bezzeg kb. 2 havonta jutunk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!