Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fogadjam el, hogy ennyire nem...

Fogadjam el, hogy ennyire nem érdekeljük an? Yósomat

Figyelt kérdés
Nyaralni mentünk elég messze autóval, mentünk elbúcsúzni és egy hét alatt egyszer sem hívta fel a kisfiát, hogy megkérdezze hogy van az unokája. Kértem a férjemet hogy hivja fel, dacolt mondván őt sem érdekli mi van velünk. Engem ez bánt, de nem az én dolgom....de más is érez így ahogy anyósom?
2013. júl. 18. 13:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak nem tudott róla, hogy ez neked fontos lett volna és inkább úgy gondolta, hogy nem zavar. Szerintem inkább jó fej volt veletek!
2013. júl. 18. 18:20
 12/13 A kérdező kommentje:

Itt nem folyton hivogatasrol van szo, hanem arrol, hogy annyira sem erdekli, hogy jol vagyunk e. Ha a gyerekem 1000 km- re menne eloszor en biztosan felhivnam hogy rendben megerkeztek e es erezzek jol magukat. De ugy latom ezzel egyedul vagyok sebki mas nem adna hangot az aggodalmanak egy telefonhivas erejeig sem.

Majd meglatjuk milyen anyosok leszunk......

2013. júl. 19. 06:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Aztán majd a Te gyereked is le fog róla szoktatni, hogy folyton hívogasd. Meglátod, úgy fog kijönni, hogy ellenőrizgeted, és az már kamaszkorban sem működik.

Engem úgy neveltek, ha megyek valahova, akkor legalább egy sms-t dobok, hogy megérkeztem, és akkor nem aggódnak tovább, és hagyják, hadd élvezzem a nyaralást.

2013. júl. 19. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!