Hogyan fogadjam el a helyzetet?
Márpedig ki fogja próbálni,az nem mindegy,hogy a bizalmába fogad és úgymond "előtted" próbálgatja a szárnyait,vagy pedig titokban,a hátad mögött,a felügyeleted nélkül.
Lehet,hogy már most is fiúzik,van barátja,csak esetleg nem tudsz róla.Amúgy meg nem mindegyik fiú felelőtlen és tahó,azért ennyire súlyosan ne általánosíts.Csak míg a hülyékkel az árokparton fekve,hótrészegen találkozol,addig a normálisak otthon vannak,vagy haveroknál,stb.
Mi már óvodában is "szerelmesek" voltunk,de nem lett belőle semmi különös,max megfogtuk egymás kezét,ilyesmi. :) Gyakorlatilag majdnem ugyanaz,csak itt már hivatalosan is felvállalják,járnak,csókot adnak egymásnak.Ha van fiúja,annak nem kell egyben azzal is járnia,hogy le is fekszik vele.
Felkészülni különösebben nem tudsz,mert lehet hogy csak egyszer majd eléd áll,hogy „anya,képzeld,van barátom”,téged meg váratlanul,hideg zuhanyként ér az információ.
Az legjobb barátnőm 12 éves,bár már inkább 13,mégis 12 évesen kezdett el járni egy 14-15 éves fiúval.Igazából mélyebben nem ismerem a sztorit,majd csak ezután fogja elmesélni,ha találkozunk,de az anyukája szerintem a lehető legjobban kezelte a helyzetet.Megpróbálta megismerni a fiút,ajándékot vettek neki,nem tiltotta és nem nyavalygott,a lányával volt és nem ellene.Ez azért sokat számít,főleg a bizalom kiépítésének érdekében.
14/L
Addig szeretik, amíg meg nem tapasztalják, hogy milyenek. :)
Én speciel sosem rajongtam a "rosszfiúkért". Hidegen hagytak. Inkább az érettebbekre pályáztam volna. :)
19/L
Miért gondolod, hogy hamarosan "pasizni" fog? Én még 15 évesen is játszottam a játékmackómmal. Az első kapcsolatom 23 éves koromban lett. Pedig én sem a Holdon lakom.
A te lányod sem biztos, hogy pasizni fog, és hagyja, hogy mindenki használja és kihasználja. Az egész csak nevelés kérdése.
De arra ügyelj már, hogy ne hívd a szerelmednek, mert ez még elméleti szinten is beteges. Azt szeretnéd, ha mindig megmaradna apuci pici lányának?
Szerelmednek tekintsd 100%-ban a kislány anyját talán, a gyerekedet meg előbb utóbb el kell engedned, hacsak nem akarsz sérült embert nevelni.
Amúgy meg talán jó megoldás, ha nem tolod előre a pasizás felé még elméletben sem. Nem kéne hagyni elmászkálni ide-oda még az elkövetkező jó néhány éven belül.
Utolsóval egyetértek totálisan, kivéve az utolsó bekezdését. Sajnos a mai fiatalok sokkal de sokkal korábban érnek, ha nem engedi elmászkálni a lányát, az megint csak a feszültséget fogja szülni. El lehet engedni, de határokat kell szabni. Egyébként én sem pasiztam még 15 évesen, sőt 18 évesen sem, nekem 19-20 évesen jöttek a pasik először, az első kapcsolatom 20 évesen lett.
De ez nem jelenti azt, hogy mindenkinél így van. Volt egy barátnőm, ő már 14 évesen szexelt (és egyébként teljesen normális családból jött ő is). Különbözőek vagyunk. Szerintem korai még ezen agyalnod, amikor menni akar engedd, de nagyon figyelj oda rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!