Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fogadjam el, hogy ennyire nem...

Fogadjam el, hogy ennyire nem érdekeljük an? Yósomat

Figyelt kérdés
Nyaralni mentünk elég messze autóval, mentünk elbúcsúzni és egy hét alatt egyszer sem hívta fel a kisfiát, hogy megkérdezze hogy van az unokája. Kértem a férjemet hogy hivja fel, dacolt mondván őt sem érdekli mi van velünk. Engem ez bánt, de nem az én dolgom....de más is érez így ahogy anyósom?
2013. júl. 18. 13:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

öööö

nyaralás alatt engem ne hívjon senki sem

max ha életről van szó.....

de azért h megkérdezze h van a gyerek ?????

nya ezért ne telefonáljon rám - én ott a kiscsaládommal akarok pihenni és nem az anyós telefonját várni....

am más örül ha az anyós nem zaklatja szal értékeld h nem a nyakatokon van

2013. júl. 18. 13:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Èn sem értem minek kellene anyósnak felhívnia nyaralás közben titeket?

Anyukám egyetlen elvárása, ha oda értünk 1x írjunk sms-t vagy csörögjünk, hogy megérkeztünk, aztán mikor haza értünk csörgünk megint.

Enegem nem zavar ha felhívna anyósom, de nem várom el töle, söt gondolni sem gondoltam rá.

Anyád hivogatott titeket?

2013. júl. 18. 13:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az anyósod nem akar zavarni benneteket, lehet amugy meg epekedik, hogy mi van veletek.
2013. júl. 18. 13:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekes dolgon problémáztok. Ti is nyugodtan felhívhatjátok, hogy jól vagytok, jól érzitek magatokat.

Gondolom nem akar zavarni titeket a nyaralás alatt.

2013. júl. 18. 13:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Anya intezte a viragokat, allatokat, jott a hutoszerelo stb. Majdnem mindennap beszeltunk. Eloszor mentunk hosszu utra autoval....felhivhatott volna hogy minden rendben....jol esett volna
2013. júl. 18. 13:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretném ha családi nyaralás alatt hívogatna : Mi ilyenkor ha messzire megyünk felhívjuk a szülöket ,hogy minden oké megérkeztünk : Ha hazaértünk akkor is szólunk megjöttünk : Nyaralás alatt csak akkor hívnánk bárkit is ha nagyon nagy baj lenne . Ezt az én szüleim és anyósomék is tudják . Igy nem hívogatnak : Ha haza jöttünk úgy is elmesélik a gyerekek és mi is ,hogy mi volt .
2013. júl. 18. 13:55
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem érdeklitek, ez az alap, hogy senkit nem zargatunk nyaralás közben. Érdekes elvárásaid vannak.

Én pont ezért vesztem össze anyósommal, éppen indulni készültünk a Balatonra amikor közölte, hogy minden nap hívni fog, és ELVÁRJA hogy a fiacskája is telefonáljon.

Nem vagyok egy hangos nő, de kénytelen voltam felvilágosítani, hogy nem azért megyünk minél távolabb tőle pihenni, hogy továbbra is zaklasson, különben is, nem hurcoljuk magunkal a telefont a strandra.

2 hétig hallgattuk a hisztit, hogy miért nem vette fel a férjem a telefont.

2013. júl. 18. 14:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha hosszabb útra megyünk, akkor megérkezés után mi hívjuk a szülőket, hogy megérkeztünk.

Ők nem hívnának minket, hogy ne zavarjanak.

Esetleg csak ha valami baj történne, de pl. éppen nyaralni voltunk, amikor meghalt a párom nagymamája, csak akkor szóltak, amikor visszajöttünk, hogy a mi nyaralásunkat ne rontsák el.

2013. júl. 18. 14:15
 9/13 anonim ***** válasza:
A fiúk másképp "szoktatják" az anyukájukat. Szóval bár még nem vagyok anyós, eszembe se jutna rácsörögni ha a családjával nyaral. Persze nekem is jól esne ha nem durcizna be a hívásomtól, de egy fiú úgyis csak annyit mond az anyjának, hogy nyugi semmi bajunk, mintha másról nem is lehetne telefonon beszélni. Köszi, hogy ezt leírtad, ha oda kerül a sor előre megbeszélem a menyemmel, mert igenis kíváncsi leszek rájuk.
2013. júl. 18. 14:44
 10/13 anonim ***** válasza:
én sem értem, miért kell anyósnak telefonálgatni? max ti felhívhatjátok, hogy anyuka, a gyerek szeretne beszélni veled, hogy elmondja hogy érzi magát. De kb. ennyi. mi is felhívtuk a mamát annó, amikor nyaraltunk, hogy szia mama, jól érezzük magunkat és kész. De én sem örülnék, ha folyton hívna anyuka. Szerintem meg tapintatos, mert nem akar zavarni titeket pihenés közben.
2013. júl. 18. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!