Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Azt hiszem most fejeztem be a...

Azt hiszem most fejeztem be a párom anyjával. Ugye, jogos? Mert bunkó nem akarok lenni.

Figyelt kérdés
páromnak motorbalesete volt 3hete. most rehabilitáción van. én minden nap ott voltam vele..etettem, fürdettem, mindent megcsináltam neki, olyanokat is amik a nővérek feladati lettek volna. no mindegy. ez alatt a 3hét alatt az Anyukája 2szer látogatta csak meg. telefonon sokszor hívta de csak olyanokkal, hogy más 2év alatt nem épül fel meg hogy valami jósok küldik neki az energiát.-.-" páromnak magas a koleszterinje kisgyerek kora óta. rengeteget bagózott egészen a balese elöttig. le kell tennie a cigit. sajnos nem voltam elég erős és nem tudtam összesen 4 alkalommal nem-et mondani a páromnak és adtam neki cigit. 3hét alatt 4 szál cigit szívott el. ezt bevalotta tegnap az anyjának, mert itt voltak nála látogatóban a nővérével. nem tett megjegyzést a dologra sőt nagyon kedves volt velem. elvitt fagyizni, sétálni és mesélt mindenről.. majd ma reggel hív.. üvöltözik a telefonba hogy én egy utolsó szar szemétláda vagyok hogy a fiának hordom a cigit. én nem szeretem a fiát pont ezért mert tudom hogy magas a koleszterinje és bagóztatom. 9hetes terhes vagyok, körbeírta hogy vetessem el a babát mert skizofrén lesz ugyanis párom apja az volt. meg fel fogja hívni párom főnökét hogy két ilyen embernek ne segítsen semmiben, és szólni fog még a volt férjének hogy ő se segítsen két ilyen embernek. ja meg szeretné ha felhívnám ha elgondolkodtam azon amiket mondott és rám nyomta a telefont. egy olyan nő ítélkezett most felettem aki tudta hogy az akkor 6éves kisfiának magas a koleszterinje és nem tett ellene semmit, meg magára hagyta éveken keresztül egyedül.. egy ilyen ember aki nem hogy nem külömb nálam, hanem egy rossz ember. bocsánat nagyon ideges vagyok, biztos van amit kiírtam vagy lehet kicsit össze vissza írtam de pontosítok rajta ha kell. nem tudom feldolgozni amiket hozzám vágott.
2013. júl. 16. 16:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
na hurrá. bent voltam páromnál, hívta az anyja. sokáig hallgatott csak az anyja beszélt. megkérdeztem mi a baj, nem válaszolt csak annyit mondott hogy a szokásos dolgok miatt hívta. azután egy szót sem szólt hozzám. remek. :( köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2013. júl. 16. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Ja, hogy ezért nem szeretnél vele rosszban lenni, mert tartasz a párodtól, akitől kitelik, h még az üvöltöző anyja mellé áll...!

Na tudod, kivel üvöltözne! Esetleg egyszer, és onnantól feljogosítva érzem magam arra, h belé se rúgjak az utcán, jó napot és ennyi - ezt is megköszönheti!

(Én nem is értem, mit gondolnak az ilyen emberek magukról, te mikor üvöltöztél vele??!)

A párod is nagyon fura, de tényleg nagyon!!!! Felhúzza az anyja, erre nem szól a terhes feleségéhez, aki hetek óta erőn felül törődik vele? Hát, inkább nem mondok semmit.....

Nem alkoholista véletlenül anyós-pajtás? Nem ironizálok, ments isten, de csinál ilyet normális ember?

2013. aug. 3. 01:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi történt azóta veletek?
2014. jan. 21. 12:59
 14/14 A kérdező kommentje:
Párom nagyjából felépült, még a kezét nem tudja sajnos rendesen használni.:( a kisbabánk koraszülött lett, 1hónapig volt kórházban de minden rendben vele, egészséges.:)) a kedves párom anyja mikor megtudta hogy koraszülött lett a baba, azt találta mondani a fiának hogy imádkozik azért hogy ne maradjon meg... én régóta nem beszéltem vele de benne van hogy fel fogom hívni és elküldöm a pics.ba. undorító... ilyent egy idegennek sem mondok, pláne nem családtagnak.. egy csomag pelenkát nem vett és szerintem még a nevét sem tudja a kisfiamnak. ha rajtam múlik nem is fogja..meg látni sem.
2014. márc. 3. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!