Apósom meghalt. Nem akarok a temetésre elmenni, miért ordítja le mindenki a fejemet? Ez bűn?
Apósom meghalt. Külföldön élünk, nincs sok pénzünk, és mostanában sok a kiadásunk. A férjem mindenáron haza akar menni, pedig nem is lesz tisztességes temetés, csak egy beszéd és a hamvakat elszórják valahova, valamikor. Egy rakás pénz a hazaút, csomó fáradtság. Hosszú ideje beteg vagyok, és nagyon elegem is lett már mindenből. Most pedig mindenki velem ordít, hogy milyen szemét és f&szari vagyok.
Ha nem megyek el a temetésre, de a férjem elengedem, akkor miért vagyok én a rohadt alak?
Köszönöm a normális válaszokat.
Családtag temetésére illik elmenni. Amíg élsz nem fogják Neked megbocsájtani. Vegyél erőt magadon, és menj el.
Férjed mellett is ott a helyed. Tudod, a jóba rosszban eskü..
Bűn? Vannak íratlan szabályok. Igen, bűn.
Lehet, hogy Te nem voltál vele közeli kapcsolatban, de a férjednek ez az ember a tulajdon édesapja volt, aki felnevelte. Illik elmenni, azért mégis csak.
Nem tudom neked ez, hogy esne fordított esetben...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!