Apósom meghalt. Nem akarok a temetésre elmenni, miért ordítja le mindenki a fejemet? Ez bűn?
Apósom meghalt. Külföldön élünk, nincs sok pénzünk, és mostanában sok a kiadásunk. A férjem mindenáron haza akar menni, pedig nem is lesz tisztességes temetés, csak egy beszéd és a hamvakat elszórják valahova, valamikor. Egy rakás pénz a hazaút, csomó fáradtság. Hosszú ideje beteg vagyok, és nagyon elegem is lett már mindenből. Most pedig mindenki velem ordít, hogy milyen szemét és f&szari vagyok.
Ha nem megyek el a temetésre, de a férjem elengedem, akkor miért vagyok én a rohadt alak?
Köszönöm a normális válaszokat.
Tudom, hogy nincs kolbászból a kerítés, de én nem erről írtam ,hanem arról, hogy tényleg a szádból venné ki a falatot és kikötnék nálad a vizet, ha elmennél vagy egyszerűen csak lenne jobb helye is annka a pénznek - nekem pedig utóbbi eset jön le, ezért mondom, hogy az a véleményem, hogy ezzel együtt is az etikus az lenne , ha elmennél, s nem az anyagiakat néznéd.
A betegséged nem tudom mi, most sem részletezted.
12, 20: mert nem tehetem, és ennek oka nem publikus.
Köszönöm a válaszokat.
20-as, ne haragudj, de zöldségeket írsz...
EL tudok én sok mindent képzelni, a kérdezőt sem ítélem el, attól függetlenül ,hogy mi a véleményem, és ennyiből nem is lehet teljesen megérteni a helyzetet, mert nem igazán írja le a rsézleteket.
Amit meg azi dealizált világról írtál, komplett hülyeség, sztem olvasd el még egyszer...
szerencsére azért én elég sok embert ismerek, akik nem idealizált világban élnek, hanem abban, amiben te és képesek máshogy is látni az életet, mint te.
"A különböző intelligenciák különben is nagyon élesen szétválaszthatók egymástól. "
Ez így van. Én is ugyanezt írtam, kiemelve, hogy jobb esetben együtt is járnak. Tényleg olvasd el még egyszer szerintem..
25: Nem tudom, hogy miért jó neked az, ha egy földön fekvő emberbe belerúgsz, de te tudod.
Az elengedem nem szó szerint, literálisan értendő, hanem a szövegkörnyezettel együtt: én nem megyek, de ő mehet, azaz elengedem. Én viszont nem akarok menni.
Az, hogy nem ért veled egyet, az nem belédrúgás.
Senki nem rúgott itt beléd szerintem, legfeljebb nem tartja etikusnak a döntésedet, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!