Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósom meghalt. Nem akarok a...

Apósom meghalt. Nem akarok a temetésre elmenni, miért ordítja le mindenki a fejemet? Ez bűn?

Figyelt kérdés

Apósom meghalt. Külföldön élünk, nincs sok pénzünk, és mostanában sok a kiadásunk. A férjem mindenáron haza akar menni, pedig nem is lesz tisztességes temetés, csak egy beszéd és a hamvakat elszórják valahova, valamikor. Egy rakás pénz a hazaút, csomó fáradtság. Hosszú ideje beteg vagyok, és nagyon elegem is lett már mindenből. Most pedig mindenki velem ordít, hogy milyen szemét és f&szari vagyok.

Ha nem megyek el a temetésre, de a férjem elengedem, akkor miért vagyok én a rohadt alak?

Köszönöm a normális válaszokat.

2013. jún. 24. 22:32
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
97%
A kommentjeiden látszik, hogy a férjedért sem rajongsz túlzottan, szinte bosszút akarsz állni rajta, mert ő sem állt melletted soha állításod szerint. akkor mi a kérdés? Szerintem Te már nem szereted őt sem, valamiféle kényszer tarthat mellette, így ha az megszűnne, elhagynád. Ilyen körülmények között mi a fenéért érdekel, hogy bűn-e, ha nem mész el az apósod temetésére? Minden családtagja szemében bűn lesz, mert a férjed mellett lenne a helyed, hogy lelki támaszt nyújts neki, a szerettednek, de ha te ezt belülről nem érzed, akkor nem értem, miért baj, hogy mások erről mit gondolnak. Szerintem neked ez a temetés a legkisebb bajod most az életben...
2013. jún. 25. 06:28
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
Legalább a férjedre való tekintettel illene ott lenned ! Én azon lennék,hogy valahogy megoldjam ... (Az megint más tészta,ha az anyagiak nem teszik lehetővé,hogy mindketten menjetek .Mert ha repülővel kell utazni,az valóban húzós 2 embernek + ott a visszaút is.De az autó ugyanúgy elhoz téged is .(+ vonat busz ) Hol éltek ? )
2013. jún. 25. 06:40
 43/51 anonim ***** válasza:
100%

nyilván sokat fog segíteni a gyógyulásban, ha a férjed (szerintem jogosan) eltávolodik tőled. Te is elvárod tőle betegen a törődést, nem?

Mondd ki, nem akarsz menni. Ennyi.

2013. jún. 25. 07:47
 44/51 anonim ***** válasza:
62%
ne haragudj kérdező, én nem sajnállak téged. olyan nincs, hogy valaki nem teheti meg, hogy változtasson az életén, ha boldogtalan. járhatsz te egyik pszichológustól a másikig, amíg te magad nem lépsz, addig semmi sem fog változni, max más szemmel nézed. de ezzel meg saját magad csapod be. Szívesen segítenék neked, én magam kétszer kezdtem előlről az életem a totál nulláról indítva és nem bántam meg. Most boldog vagyok. Sok erőmbe, sok könnyembe és sok lemondásba került, de megcsináltam.
2013. jún. 25. 09:24
 45/51 anonim ***** válasza:
66%

Ne aggódj drágám az ilyen hisztérikus tyúkokat mint te, hamar el hagyják, mi az hogy elengeded a férjed a saját apja temetésére vagy sem, meg el mész-e??? Hát az a minimum te szerencsétlen! Szégyelld el magad hogy így ( se) tiszteled meg a férjed! Nem ment el az apósod a doktori avatásodra??? Úristen micsoda szégyentelen.... jaj hová szarjunk.... a kettő nem egy dolog anyukám!

Gondolom a saját édesapád temetésére sem mentek el mert nem lesz rá pénzetek... vagy akkor már lesz??? A férjed dolgozik a pénzért...és nincs pénze elmenni a sjaát édesapja nyugalomra helyezésére?? Azta de felképelnélek a férjed helyett is! :) Puszipááá

2013. jún. 25. 09:38
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
"pedig nem is lesz tisztességes temetés, csak egy beszéd és a hamvakat elszórják valahova, valamikor"- na nálam ez a mondat verte ki a biztosítékot.
2013. jún. 25. 12:19
 47/51 anonim ***** válasza:
70%

Nem olvastam végig a kommenteket, lehet, hogy valaki már megjegyezte, de nekem nagyon megcsapta a szemem ez az elengedem kifejezés!?!

Miért, mi van, ha akkor is elmegy, ha te nem engeded? Ne értsd félre, én is anyagias vagyok, nekünk is számít a pénz, de az édesapja temetésére nehogy már bárkitől engedélyt kelljen kérnie. És tudod, másképp jött volna le a dolog, ha nem azt mondod, hogy nem akarsz elmenni, hanem azt, hogy jaj, anyuka, őszinte részvétem. Sajnos én nem biztos, hogy el tudok menni, mindent elkövetünk, de nem állunk úgy anyagilag, hogy mindketten mennénk, de Pisti biztos ott lesz. Azért ez már másképp hangzik. Basszus, és még én hiszem magam nagyon hisztisnek.

2013. jún. 25. 14:35
 48/51 anonim ***** válasza:
5 Vagyok. ha ennyire nem támogatott eddig a párod, akkor minek vagy még vele? hisz enélkül nem kapcsolat a kapcsolat.
2013. jún. 25. 15:30
 49/51 anonim ***** válasza:
54%
""pedig nem is lesz tisztességes temetés, csak egy beszéd és a hamvakat elszórják valahova, valamikor""-Ezzel szerintem most elég sok embert megbántottál....Képzeld,nagymamámnak is hasonló,"nem tisztességes" temetése volt,mégis ott volt a fél rokonság,senki nem kommentálta,miért nincs pap,pedig sokan elég vallásosak (és tetszett is nekik!).Ha apósod ilyen temetést akart,akkor ez van,így akarta.Szerintem igazán belefér az életedbe,hogy elmész a temetésére,főleg,hogy a párod (akit elvileg nagyon szeretsz) apja.Ráadásul azért nem olyan gyakori alkalom,hogy valaki meghal és "elbúcsúzol" tőle.Csak a kifogásokat keresed,persze hogy mindenki ordít veled....
2013. jún. 26. 10:30
 50/51 anonim válasza:
55%

Elengedem a férjem???

Mi az,hogy elengedem???

Ha törik,ha szakad,igenis az édesapja meghalt,naná,hogy elmegy,mi az,hogy elengeded??? Nekem a párom nagypapája halt meg,nem vagyunk házasok,de a minimum,hogy elmentem a temetésre,és mellette voltam! Akárhogy is éltek,ha tetszik,ha nem,ott a helyed! Nem nyavalyogni kell... Ha meg ennyire nem vagytok jóban férjeddel,mert sosem állt melletted,akkro váljatok el,legalább nem lesz nyűg neked sem a családja,se pedig ő maga! Mert a szavaidból,és a válaszaidból az jön le,hogy neked csak nyűg.

2013. jún. 26. 19:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!