Apósom meghalt. Nem akarok a temetésre elmenni, miért ordítja le mindenki a fejemet? Ez bűn?
Apósom meghalt. Külföldön élünk, nincs sok pénzünk, és mostanában sok a kiadásunk. A férjem mindenáron haza akar menni, pedig nem is lesz tisztességes temetés, csak egy beszéd és a hamvakat elszórják valahova, valamikor. Egy rakás pénz a hazaút, csomó fáradtság. Hosszú ideje beteg vagyok, és nagyon elegem is lett már mindenből. Most pedig mindenki velem ordít, hogy milyen szemét és f&szari vagyok.
Ha nem megyek el a temetésre, de a férjem elengedem, akkor miért vagyok én a rohadt alak?
Köszönöm a normális válaszokat.
nyilván sokat fog segíteni a gyógyulásban, ha a férjed (szerintem jogosan) eltávolodik tőled. Te is elvárod tőle betegen a törődést, nem?
Mondd ki, nem akarsz menni. Ennyi.
Ne aggódj drágám az ilyen hisztérikus tyúkokat mint te, hamar el hagyják, mi az hogy elengeded a férjed a saját apja temetésére vagy sem, meg el mész-e??? Hát az a minimum te szerencsétlen! Szégyelld el magad hogy így ( se) tiszteled meg a férjed! Nem ment el az apósod a doktori avatásodra??? Úristen micsoda szégyentelen.... jaj hová szarjunk.... a kettő nem egy dolog anyukám!
Gondolom a saját édesapád temetésére sem mentek el mert nem lesz rá pénzetek... vagy akkor már lesz??? A férjed dolgozik a pénzért...és nincs pénze elmenni a sjaát édesapja nyugalomra helyezésére?? Azta de felképelnélek a férjed helyett is! :) Puszipááá
Nem olvastam végig a kommenteket, lehet, hogy valaki már megjegyezte, de nekem nagyon megcsapta a szemem ez az elengedem kifejezés!?!
Miért, mi van, ha akkor is elmegy, ha te nem engeded? Ne értsd félre, én is anyagias vagyok, nekünk is számít a pénz, de az édesapja temetésére nehogy már bárkitől engedélyt kelljen kérnie. És tudod, másképp jött volna le a dolog, ha nem azt mondod, hogy nem akarsz elmenni, hanem azt, hogy jaj, anyuka, őszinte részvétem. Sajnos én nem biztos, hogy el tudok menni, mindent elkövetünk, de nem állunk úgy anyagilag, hogy mindketten mennénk, de Pisti biztos ott lesz. Azért ez már másképp hangzik. Basszus, és még én hiszem magam nagyon hisztisnek.
Elengedem a férjem???
Mi az,hogy elengedem???
Ha törik,ha szakad,igenis az édesapja meghalt,naná,hogy elmegy,mi az,hogy elengeded??? Nekem a párom nagypapája halt meg,nem vagyunk házasok,de a minimum,hogy elmentem a temetésre,és mellette voltam! Akárhogy is éltek,ha tetszik,ha nem,ott a helyed! Nem nyavalyogni kell... Ha meg ennyire nem vagytok jóban férjeddel,mert sosem állt melletted,akkro váljatok el,legalább nem lesz nyűg neked sem a családja,se pedig ő maga! Mert a szavaidból,és a válaszaidból az jön le,hogy neked csak nyűg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!