Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit gondolnátok, ha az...

Ti mit gondolnátok, ha az anyósotok/apósotok bemenne a házatokba úgy, hogy tudja, nem vagytok otthon?

Figyelt kérdés

Legyen az bármilyen piti ok. Pisilnie kellett és már nem birta ki hazáig, eleredt az eső hazafelé...stb

Igen, velem történt ez (gyalog 10percre lakunk egymástól)

2013. júl. 14. 08:26
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
48%

Érdekes dolgokat írtok...

Nekem még csak 2 hónapos a fiam, de már mondtam a páromnak, hogy szerintem én majd rémes anyós leszek. :))

Egyszer már belegondoltam, hogy ha majd nagy lesz és ide hoz egy agyontetovált, vagy kivakolt képű, nyafka, r...c külsejű "jaj, piszkos ne legyen a körmöm" kis csajt, tuti, hogy falra mászom :) Idősebb barátnőmnek 18 éves fia van, és mesélte, hogy járt hozzájuk egy kislány, és a csaj vitte fel hozzájuk a drogot, hogy próbálják ki a sráccal. Ész megáll. Ha majd felnő a fiam, és ne adj isten benyögi, hogy egy ilyet akar elvenni, tuti én is egy dög anyós leszek, és szekálni fogom a menyem :)

Reménykedem csak, hogy nem így lesz...

2013. júl. 19. 16:53
 52/55 A kérdező kommentje:

:) hát azért ez nem erről szól. De egyébként már most nagyon jó a hozzáállásod :D :D Nem szeretnéd először megismerni azt az agyontetovált csajt? :D

Egyébként lehet, hogy én sem leszek jó anyós, ki tudja...de biztos hogy tiszteletben fogom tartani a fiam családját, nem fogok kérdezés nélkül bemenni a házukba az tuti. Pláne ha már ők egy külön család lesznek gyerekkel meg minden. Nem azért lakunk külön, hogy anyós igy is- ugy is ki-be járkáljon az életünkben.

2013. júl. 19. 22:18
 53/55 anonim ***** válasza:
100%

Elég régi a kérdés, de nekem most lett aktuális.

A párom vett egy házat még a megismerkedésünk előtt az anyósékhoz közel és azt újítgatjuk. Kezdetek kezdete óta féltem, hogy baj lesz anyóspajtással, mert rendszeresen átjárt a házhoz amolyan segítő szándékkal (leszedi a cseresznyét, lenyírja a füvet, komposztálgat a kertünkben). Eddig nem érdekelt, még örültem is, mert legalább nem nekem kell, de most, h közeledik az odaköltözés időpontja, kezdek kicsit félni tőle.

A minap is rám szólt, hogy meg kéne szerinte pucolni az ablakokat. Mondtam neki, hogy majd ha becuccolunk, megpucolom, mert még úgyis koszos lesz, hiszen most lesz még festés, parkettázás, stb.

Erre fogta magát és ma átment hozzánk megpucolni az ablakokat, majd bejött a munkahelyemre és elújságolta, hogy milyen ügyes volt.

Sajnos van kulcsuk a házhoz, mert párom külföldön dolgozik, én pedig egy másik városban dolgozom és élek egyelőre és valaki kell, aki rendezi ott a helyet.

De lassan eljön az idő, hogy vissza kell kérni a kulcsot és elmondani a kedves mamának, hogy mostantól csak vendégségbe jöjjön, kulcselkobzás és ne nyírogasson ott füvet meg ne pucolgasson ablakot.

Igazából persze, kedves gesztus, biztos csak segíteni akar. De engem akkor is eléggé zavar, hogy csak úgy bejön, mintha az övé lenne és pucolgat.

Később, ha bent leszünk, míg dolgozom, bemászkál majd és nem kért segítséget nyújt? És ha nekem nincs ilyen segítségnyújtásra szükségem?

Szerintetek, hogy lehetne ezt sértődés nélkül megbeszélni vele majd?

Párom félek, rossz partner lesz ebben, mert a szülei gyorsan megsértődnek mindenen (apósom 20 éve nem beszél a tesójával valami atomhülyeség miatt) és a párom nem akarja, hogy hasonló szitu legyen ebből.

De ha meg én okozom a feszkót, mert ez náluk az lesz szerintem, akkor majd lehet rám haragudni 20 évig. Abból meg idővel válás lesz úgyis. Ki bírna azt ki.

HOgy lehet egy kotnyeleskedő, sértődős, de magát 100%-ig nagyon kedves és segítőkészek gondoló anyósnak és apósnak kedvesen beadni, hogy nem kell a segítségük önállóan, csak max, ha kérem?

Már gondoltam rá, hogy majd bugyiban mászkálok otthon, hátha egyszer rám nyitnak és maguktól gondolnak rá, hogy többet nem jönnek át kérdés nélkül. :)

2014. szept. 8. 18:04
 54/55 anonim ***** válasza:
Tiltsd el a pulyákat, soha tobbet ne talalkozzatok vele, sőt tzdod mit? Nyíeassátok ki a gcbe!
2014. dec. 14. 23:23
 55/55 anonim ***** válasza:
Dehogy tűrném! 1, Van egy kertes házam ami most lett kész. A sajat penzembol vettem X 10 m forintertt. Az hogy arra jojjek haza, hogy valaki amortizalja a kanapemat raadasul 2 kutyaval.. Nyakanal fogva dobnam ki legyen az barki. Egy okbol tortenhet meg ilyesmi ha meglepetesbulit szerveznek nekem es csak nalunk alapozunk 20 percig utana mindenki lerakja az ajandekot es huzas ki a hazbol. A lakhelyemre nagyon kenyes vagyok es nem johet be senki eloreegyeztetes nelkul legyen az szulo, apos, anyos. Egyedul a felesegem es a kislanyom maszkalhat ki be. Na de hogy a kerdesre is valaszoljak. Elkernem a kulcsot egybol ez alap, es azt mondanam: Ha meg egyszer bejottok akarmilyen modon a tudtom nelkul akarcsak a kertbe is ratok kuldom a kutyamat. :D na hidd el nem fognak tobbet jonni. :D
2019. máj. 8. 21:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!