Ti mit gondolnátok, ha az anyósotok/apósotok bemenne a házatokba úgy, hogy tudja, nem vagytok otthon?
Figyelt kérdés
Legyen az bármilyen piti ok. Pisilnie kellett és már nem birta ki hazáig, eleredt az eső hazafelé...stb
Igen, velem történt ez (gyalog 10percre lakunk egymástól)
2013. júl. 14. 08:26
21/55 A kérdező kommentje:
még véletlenül sem a szülei pénzéből vette a férjem a házát.
2013. júl. 14. 09:19
22/55 anonim válasza:
Na közben olvastam,hogy iszik. Így azért más a szitu. Beszéld meg a férjeddel.
23/55 anonim válasza:
Ha pisilni megy be, vagy csak vitt egy kis sütit, egészen más, minthogy piálni megy hozzád meg a 10 hónapos gyermekedhez. Azért ezeket ne vedd egy kalap alá szerintem.
Így engem is nagyon zavarna.
24/55 A kérdező kommentje:
egyébként lényegtelen az ok, hogy miért jött, iszik-e, stb...csak a véleményekre voltam kiváncsi, hogy ki hogyan áll hozzá, ha a saját lakásába bemegy az após/anyós a tudta nélkül.
2013. júl. 14. 09:24
25/55 anonim válasza:
21- gondolom a te életed a tulajdoni jogviszony fundamentumára épült, elég szegényes alap. sok boldogságot!
26/55 anonim válasza:
Az, hogy zavarna-e nagyban függ, hogy milyen az illető természete. A mostani anyósom nem zavarna, sőt örülnék neki, ha néha jönne. De nem is jön.
27/55 anonim válasza:
Hasonló problémám van, mit neked. Az én párom is adott kulcsot az apjának azzal, hogy jó, ha van valahol egy pótkulcs lakáson kívül is, ha véletlenül ne adj Isten baj lenne. De após ezt kihasználja, és bejár. Nem kopog, nem csenget, csak jön. (Nemrég tettem fel én is kérdést, hogy mit tehetnék ez ellen, mert nem ért a szép szóból). Már azt is észre vettem, hogy kutat a dolgaim között. Nem igazán tudom, hogy mit keres. Átnézi a leveleimet, hogy mit kaptam, és honnét. Az idegesít a legjobban, hogy általában olyankor jön, mikor tudja, hogy a párom nincs itthon. Már benne hagyom a zárba a kulcsot. (Egyszer azt mondta a páromnak, hogy mindig mikor jön, a számítógép előtt ülök, csináljon velem valamit. Pedig csillog, villog a lakás, és főzve is van mindig. Nem járok sehová, csak a babával sétálni, ez az egyetlen szórakozásom mostanában.) A minap is hazajöttem, és nem úgy volt bezárva az ajtó, ahogy én hagytam, és a folyosóra lépve éreztem a lábszagot is. Engem is nagyon zavar. Párom már rászólt, de falra hányt borsó.
28/55 anonim válasza:
Kiakadnék, DE nincs ilyen problémánk nem kaptak kulcsot!
29/55 anonim válasza:
M is adtunk kulcsot vészhelyzet esetére. De hozzánk akkor is bejelentkeztek, ha tudjak hogy nem vagyunk otthon. Szólnak, hogy jönnek, nem gond-e. Általában pisilni szalad fel anyukám vagy hozni szokott egy kis hazait. Nálunk nincs gond ebből, de ez is intelligencia kérdése. Amiket itt írtak egyesek. Jesszus!
30/55 anonim válasza:
Ok, lehet adni kulcsot, ha netán történik valami..na de csak úgy bejárkálni ha kell, ha nem, pofátlanság!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!