Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit gondolnátok, ha az...

Ti mit gondolnátok, ha az anyósotok/apósotok bemenne a házatokba úgy, hogy tudja, nem vagytok otthon?

Figyelt kérdés

Legyen az bármilyen piti ok. Pisilnie kellett és már nem birta ki hazáig, eleredt az eső hazafelé...stb

Igen, velem történt ez (gyalog 10percre lakunk egymástól)

2013. júl. 14. 08:26
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
23%
Amúgy első voltam, tehát ezt úgy írtam, hogy engem nem zavarna.
2013. júl. 14. 08:51
 12/55 anonim ***** válasza:
73%
Leírhatnád a konkrét sztorit, ez úgyis egy névtelen oldal.. Úgy mi is konkrétabb véleményt tudnánk mondani a te esetedre.
2013. júl. 14. 08:54
 13/55 anonim ***** válasza:
82%

1. Ha téged zavar, hogy van kulcsuk, akkor a FÉRJEDDEL beszéld meg, és vagy kérjétek vissza, vagy cseréljetek zárat. (Nekem eleve érthetetlen, hogy MINEK kell másnak kulcsot adni a lakásomhoz)

2. Ha ez EGYSZERI alkalom, akkor elfogadható LEHET, ha többször elöfordul, akkor semmiképpen sem.

3. Kutyák a lakásomban NEKED kimondottan probléma lenne, de ez nem feltétlen általános.

4. Ha feleség vagy, akkor neked ugyanannyi beleszólásod van abba, hogy ki és mikor mehet be a házba, mint a férjednek.

5. Ha a férjed meg a szülei ragaszkodnak ahhoz, hogy nekik is legyen kulcsuk, akkor ki kll kötni, hogy CSAK akkor mehetnek be, ha ti elutaztatok, egyébként bejelentés NÉLKÜL NEM.

2013. júl. 14. 08:54
 14/55 anonim ***** válasza:
76%
Mi speciel azért adtunk kulcsot, mert bármi történhet, nem árt, ha van másnál egy pótkulcs. Ill. a kutyám anno kölyökként került ide. Volt idő, amikor délben is le kellett még vinni pisilni/kakilni, mert nem bírt ki 8-9 órát, sógorom jött minden nap, mert én dolgoztam. Nekünk ez hatalmas segítség volt.
2013. júl. 14. 08:58
 15/55 anonim ***** válasza:
43%
Cseréltess zárat, mondd azt, hogy beletörted a kulcsot, és az új zárhoz csak 2 kulcs van.
2013. júl. 14. 08:59
 16/55 anonim ***** válasza:
61%
Nem ismerem az anyósod, remélhetőleg egyszeri eset volt (az oké), ha nem, akkor ez volt a gyújtópont és innentől kezdve mindig lesz ok és indok.
2013. júl. 14. 09:06
 17/55 anonim ***** válasza:
61%

Jobban belegondolva, ha az anyósom olyan lenne, mint az én anyukám (akit mindketten imádunk), akkor felőlem/felőlünk nyugodtan hérerelhetne titokban a házban, akár úgy is, hogy nem tudunk róla... de ő intelligens, van kulcsa, de sosem tenne ilyet.

Ha az anyósod olyan, mint az anyósom (igazi rém, de tényleg), akkor igencsak húznám a számat, egyetlen egyszer még beleférne, aztán zárcserét tartanék.

2013. júl. 14. 09:10
 18/55 A kérdező kommentje:
oké, a konkrét oka, hogy eléggé szeret piálni. Eléggé...enyhén fogalmazok. Most is volt a kalap alatt, és ő úgy gondolta társaságra vágyik, és bár tudta, hogy nem vagyok otthon, de gondolta megvár, és majd szórakozunk együtt (este volt, 7körül). Hozzáteszem, van egy 10hónapos kisfiam, tehát minden porcikám azt kivánta volna, hogy valakivel szórakozzak egy hosszú nap után, fürdetés, etetés előtt...hát nyilván csak erre vágyom.
2013. júl. 14. 09:13
 19/55 anonim ***** válasza:
33%

engem nem zavarna.Anyuék is be szoktak jönni hozzánk,ha nem vagyunk itthon,mi is hozzájuk,mi szomszédok vagyunk...

Igaza van annak,aki szerint bármi történhet,pont most esett meg,h csőtörés lett anyuéknál,míg nem voltak itthon,mivel valamiért átmentem,így azonnal tudtam intézkedni,mire ők nap végére hazaértek volna szépen elúszott volna az egész lakás..

2013. júl. 14. 09:13
 20/55 anonim ***** válasza:
14%
Akkor úgy néz ki a dolog,hogy Te költöztél be a párod házába,amit több,mint valószínű,hogy a szülei segítségéből vett. Véleményem szerint nem sok közöd van hozzá. Adjátok el a házat, adj hozzá Te is pénzt és akkor máris beleszólhatsz,hogy kimegy be a házba. így nem sok alapod van rá. :(
2013. júl. 14. 09:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!