Ti mit gondolnátok, ha az anyósotok/apósotok bemenne a házatokba úgy, hogy tudja, nem vagytok otthon?
Legyen az bármilyen piti ok. Pisilnie kellett és már nem birta ki hazáig, eleredt az eső hazafelé...stb
Igen, velem történt ez (gyalog 10percre lakunk egymástól)
1. Ha téged zavar, hogy van kulcsuk, akkor a FÉRJEDDEL beszéld meg, és vagy kérjétek vissza, vagy cseréljetek zárat. (Nekem eleve érthetetlen, hogy MINEK kell másnak kulcsot adni a lakásomhoz)
2. Ha ez EGYSZERI alkalom, akkor elfogadható LEHET, ha többször elöfordul, akkor semmiképpen sem.
3. Kutyák a lakásomban NEKED kimondottan probléma lenne, de ez nem feltétlen általános.
4. Ha feleség vagy, akkor neked ugyanannyi beleszólásod van abba, hogy ki és mikor mehet be a házba, mint a férjednek.
5. Ha a férjed meg a szülei ragaszkodnak ahhoz, hogy nekik is legyen kulcsuk, akkor ki kll kötni, hogy CSAK akkor mehetnek be, ha ti elutaztatok, egyébként bejelentés NÉLKÜL NEM.
Jobban belegondolva, ha az anyósom olyan lenne, mint az én anyukám (akit mindketten imádunk), akkor felőlem/felőlünk nyugodtan hérerelhetne titokban a házban, akár úgy is, hogy nem tudunk róla... de ő intelligens, van kulcsa, de sosem tenne ilyet.
Ha az anyósod olyan, mint az anyósom (igazi rém, de tényleg), akkor igencsak húznám a számat, egyetlen egyszer még beleférne, aztán zárcserét tartanék.
engem nem zavarna.Anyuék is be szoktak jönni hozzánk,ha nem vagyunk itthon,mi is hozzájuk,mi szomszédok vagyunk...
Igaza van annak,aki szerint bármi történhet,pont most esett meg,h csőtörés lett anyuéknál,míg nem voltak itthon,mivel valamiért átmentem,így azonnal tudtam intézkedni,mire ők nap végére hazaértek volna szépen elúszott volna az egész lakás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!