Van sapka, nincs sapka, sehogy nem oké? Mit csinálnátok?
Nem szeretném szidni az anyósomat, nem szoktam, igazából nem is szolgált rá. Most azonban nem nagyon tudom mit kéne tenni a kialakult helyzettel. A párommal 150 km-re élünk szüleinktől, akik egy városban laknak. Én dolgozom és mesterizek, a párom egyetemista. Én nyáron is dolgozom, a párom pedig most szabad, tulajdonképpen épp munkát keres. A szülei, főleg az édesanyja elvárja, hogy haza menjen a szünetben, amivel nincs is bajom, ha ő tud, legalább menjen 1-2-3 hétre is akár. DE! Van egy 4 hónapos labradorunk, amit nem tudunk itthon hagyni napi 10 órára, hiszen én ennyit dolgozom. Így a párom haza kéne vigye magával, ez azonban anyósomnak nem tetszik. HA nem viheti a kutyát, a párom nem tud hazamenni hosszabb időre, hiszen nem lehet itthon hagyni még ilyen sokáig...Mikor mondta ezt ismét megy a felháborodás, hogy miért nem marad többet otthon? És akkor megint elmagyaráztuk, és megint nem világos...:-S Akkor?
Nem akarok veszekedést, de más megoldást nem látok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!