Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van sapka, nincs sapka,...

Van sapka, nincs sapka, sehogy nem oké? Mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Nem szeretném szidni az anyósomat, nem szoktam, igazából nem is szolgált rá. Most azonban nem nagyon tudom mit kéne tenni a kialakult helyzettel. A párommal 150 km-re élünk szüleinktől, akik egy városban laknak. Én dolgozom és mesterizek, a párom egyetemista. Én nyáron is dolgozom, a párom pedig most szabad, tulajdonképpen épp munkát keres. A szülei, főleg az édesanyja elvárja, hogy haza menjen a szünetben, amivel nincs is bajom, ha ő tud, legalább menjen 1-2-3 hétre is akár. DE! Van egy 4 hónapos labradorunk, amit nem tudunk itthon hagyni napi 10 órára, hiszen én ennyit dolgozom. Így a párom haza kéne vigye magával, ez azonban anyósomnak nem tetszik. HA nem viheti a kutyát, a párom nem tud hazamenni hosszabb időre, hiszen nem lehet itthon hagyni még ilyen sokáig...Mikor mondta ezt ismét megy a felháborodás, hogy miért nem marad többet otthon? És akkor megint elmagyaráztuk, és megint nem világos...:-S Akkor?

Nem akarok veszekedést, de más megoldást nem látok...

2013. júl. 9. 20:27
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom milyen helyekre jelentkezel, de a normálisabb cégeknél, meg az állami helyeken is úgy van, hogy meg van adva egy periódus ameddig a pályázatokat, jelentkezéseket fogadják. Aztán válogatnak, aztán kapcsolatba lépnek veled és X időpontra hívnak interjúra. Lehet, hogy az expresszből mindenféle kétes helyekről felhívnak, hogy jöjjön most rögtön, de nem ez az általános.
2013. júl. 10. 13:55
 32/34 anonim ***** válasza:
az eredeti kérdésre: ha mint korábban írtad, kertes házatok van két másik kutyával, nem lehetne a kutyusnak elkeríteni egy részt? akor védve lenne a nagyoktól, mégis kint lenne, tudna mozogni, és nem kéne otthon lenni ahhoz hogy elvégezze a kisdolgát. A labrador úgyse szobakutyus :) csak egy ötlet, nem biztos hoogy nektek beválik
2013. júl. 11. 14:03
 33/34 zsuzsabazsa ***** válasza:
Lehet, hogy a párod csajozni jár és az anyós csak ürügy.
2013. júl. 12. 01:34
 34/34 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 13:55 Pincérnőnek, eladónőnek, stb. Újságból néztem a hirdetéseket, telefonszám volt, sok helyen mondták, hogy menjek be aznap, vagy másnap, hogy lássanak. Nem értem ebben mi a furcsa. Oké, biztos nagy cégegnél, meg vezérigazgatói helyeknél nem így működik, de gondolom a kérdező párja se olyasmire akar jelentkezni.
2013. júl. 12. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!