Van sapka, nincs sapka, sehogy nem oké? Mit csinálnátok?
Nem szeretném szidni az anyósomat, nem szoktam, igazából nem is szolgált rá. Most azonban nem nagyon tudom mit kéne tenni a kialakult helyzettel. A párommal 150 km-re élünk szüleinktől, akik egy városban laknak. Én dolgozom és mesterizek, a párom egyetemista. Én nyáron is dolgozom, a párom pedig most szabad, tulajdonképpen épp munkát keres. A szülei, főleg az édesanyja elvárja, hogy haza menjen a szünetben, amivel nincs is bajom, ha ő tud, legalább menjen 1-2-3 hétre is akár. DE! Van egy 4 hónapos labradorunk, amit nem tudunk itthon hagyni napi 10 órára, hiszen én ennyit dolgozom. Így a párom haza kéne vigye magával, ez azonban anyósomnak nem tetszik. HA nem viheti a kutyát, a párom nem tud hazamenni hosszabb időre, hiszen nem lehet itthon hagyni még ilyen sokáig...Mikor mondta ezt ismét megy a felháborodás, hogy miért nem marad többet otthon? És akkor megint elmagyaráztuk, és megint nem világos...:-S Akkor?
Nem akarok veszekedést, de más megoldást nem látok...
Es mi lenne ha egyszerüen anyos jönne latogatoba?
Ha egyszer nem megy akkor nem megy. Ezt csak megerti :)
Ha ö jönne akkor a kecske is jollakik, a kaposzta is megmarad+ott egy cuki kutya :D
Egyszerűen hívjátok fel ,hogy hazamegy a lánya és viszi a kutyut is.
1. Azért mert egy kutyának társaságra van szüksége. Ellenkező esetben majd eszi a bútort bepisil bekakíl stb..
Remélem nem lesz soha kutyád!
Mi is hasonló helyzetbe vagyunk csak mi kertes házban. Nem tudunk elmenni nyaralni a kutya miatt hacsak valaki nem ad neki enni és inni.
Kellemetlen mert olyan mint egy kisgyerek.
Megfordítanám a kérdést: anyósod nem akarja, hogy ott legyen a kutya, ezek szerint ő jobban utálja a kutyát, mint amennyire látni szeretné a gyerekét?
A párod egész egyszerűen állítson be a kutyussal, és ha az anyukájának nem tetszik ez így, akkor hazajön. Így nem lesz az, hogy miért nem maradt tovább.
Mi is kertes házban lakunk, csak ay udvaron még van két másik kutya ezért felügzelet nélkül oda sem tudjuk kiengedni, mert ayok túl durvák.
A nő én vagyok.
A párom édesanyja nem tud jönni.
Csak annyit árulj el, hogy mi lenne ha a párod holnap találna egy szuper munkát? Nem fogadná el, mert van egy 4 hónapos labradorotok?
Nekünk is van kutyánk és az elejétől fogva egyedül volt itthon, 8 hetesen került hozzám és másnap otthon hagytam egyedül. Pedig ő még kistestű is és sűrűbben kell pisiljen.
Ha találna szuper munkát más lenne a gyermek fekvése.
Akkor muszáj lenne megoldani, legfeljebb otthon hagynánk. De amig nem muszáj nem rágatnám szét a házat a kutyámmal, csak azért mert anyósomnak büdös, hogy a párom haza vigye. Ő nem tesz semmit, de mi meg ford0tsuk fel az életünket, házunkat a békesség kedvéért, vagy mi?
Nincs kutyám és nem is lesz, pont ezért mert nem érzem magam felelős állattartónak, mert egyszerűen a kutya tartása és foglalkozása nekem még egy plusz nyűg lenne a nyakamba, de azért ember vagyok ám és mert mond valaki véleményt nem kell egyből lehurrogni.
Azért mert valaki imádja a gyerekét de pl. lúdbőrzik a háta a kutyáktól attól még ember, és igenis rosszul eshet hogy a fia nem megy egy 4 hónapos labrador miatt.
"Ő nem tesz semmit, de mi meg ford0tsuk fel az életünket, házunkat a békesség kedvéért, vagy mi?"
Anyósod szempontjából meg te nem teszel semmit, most ő forgassa fel a házát meg az életét a békesség kedvéért?
Egyébként vannak itt érdekes hozzászólások, hogy nézzen rá a szomszéd. Hát mi másfél éve lakunk itt, de egy szomszédot se engednék be, nemhogy kulcsot adjak nekik. Meg nem is leszünk egyel sem olyan viszonyban. Max. ha látjuk egymást "Jó napot!" és ennyi nem úgy van ez már mint régen.
Amúgy ezt te döntötted el, hogy nem lehet megoldani és nem mehet el a kutya nélkül?
Mindenki megoldja a kutya tartását, aki dolgozik, ez nem "túlélés" kérdése, ez teljesen normális, vagy szerinted mások azért felmondanak, vagy hónapokra szabadságot vesznek ki, mert még "kicsi a kutya, ahhoz, hogy egyedül legyen".
Nem is tudom te milyen alapon várod el anyósodtól, hogy tapsoljon a kutyátoknak. Nem mindenki olyan, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!