Van sapka, nincs sapka, sehogy nem oké? Mit csinálnátok?
Nem szeretném szidni az anyósomat, nem szoktam, igazából nem is szolgált rá. Most azonban nem nagyon tudom mit kéne tenni a kialakult helyzettel. A párommal 150 km-re élünk szüleinktől, akik egy városban laknak. Én dolgozom és mesterizek, a párom egyetemista. Én nyáron is dolgozom, a párom pedig most szabad, tulajdonképpen épp munkát keres. A szülei, főleg az édesanyja elvárja, hogy haza menjen a szünetben, amivel nincs is bajom, ha ő tud, legalább menjen 1-2-3 hétre is akár. DE! Van egy 4 hónapos labradorunk, amit nem tudunk itthon hagyni napi 10 órára, hiszen én ennyit dolgozom. Így a párom haza kéne vigye magával, ez azonban anyósomnak nem tetszik. HA nem viheti a kutyát, a párom nem tud hazamenni hosszabb időre, hiszen nem lehet itthon hagyni még ilyen sokáig...Mikor mondta ezt ismét megy a felháborodás, hogy miért nem marad többet otthon? És akkor megint elmagyaráztuk, és megint nem világos...:-S Akkor?
Nem akarok veszekedést, de más megoldást nem látok...
Mindegy, megoldjuk valahogy, köszi a válaszokat.
Mindenkinek igaza van, csak szerre... :)
Felnőtt férfinak,aki a barátnőjével él,miért kellene hetekre az anyjához mennie?
Felnőtt ember,elköltözött.
ma 09:07 Ezt nem értem én se.
Nekem baromira nem tetszene, ha a párom kitalálná, hogy na szivi, most egyedül hagylak 3 hétre, megyek anyuhoz. Nekem abszurd.
"Felnőtt férfinak,aki a barátnőjével él,miért kellene hetekre az anyjához mennie?
Felnőtt ember,elköltözött."
25 éves feleség vagyok, én még a nagyanyámhoz is szoktam. Befőttezünk, sütünk-főzünk. A szüleimnél meg napozok, medencézek, horgászni megyek apámmal, veteményezek meg ilyenek. Nekem olyan a munkám, hogy megtehetem. A férjem meg hétvégére vagy szabadnapra utánam jön és nem mondja azt, hogy igenis maradjál a lakásban 40 fokban te is, azért, mert én nem tudok menni. Szép is lenne. Egy házasság nem attól jó, hogy egymás seggébe bújva ültök egész évben.
Sőőőőt, kapaszkodj meg anyám 26 év házasság után még mindig csinál ilyet, hogy a 300 kilométerre lévő anyjához elmegy szabadságra. Apám örül, mert egész nap nézheti a tévét, meg horgászni mehet, anyám meg elvan, térden csúszva takarít nagyanyámnál, behajtogat az alsó szekrényekbe meg olyanokat csinál, amit amúgy nehezen csinál meg. Emellett meg élvezi, hogy az anyukája mindennap süt vagy főz valami kedvencét. Nagyanyám meg azt élvezi, hogy végre megtömheti a szegény messze élő gyerekét, akit legszívesebben egész évben mindennap 6x megetetne.
Nem tudom ebben mi az abszurd? Ennyire féltékenynek lenni a családra, na az nekem tényleg abszurd.
A te helyzeted azért más kicsit. Van munkád és megteheted, hogy elmész, nem okoz nehézséget senkinek.
Szerintem a kérdező pasija jobban járna, ha munkát keresne ahelyett, hogy otthon vakációzik anyucival és még a kutyát is a nyakára vinné, a házába, az anyuka akarata ellenére.
"Szerintem a kérdező pasija jobban járna, ha munkát keresne ahelyett, hogy"
Munkát 2013-ban nem úgy keresel, hogy személyesen begyalogolsz. Önéletrajzokat küldesz szét, motivációs leveleket és várod, hogy behívjanak. Ezt mindenhol meg tudod tenni, ahol van internet. Gondolom nem a mesebeli kerek erdő közepén, internet, mobilnet és elektromosság nélkül élnek a szülei. És interjúra sem úgy hívnak, hogy akkor egy óra múlva jöjjön. Ha lesz interjú és megmondják mikor, akkor visszamegy addigra.
Ne hidd, hogy az a veszély fenyegeti, hogy túl sokat kell majd jönnie-mennie.
Egyébként neked nem erősséged a kreatív gondolkodás ugye? Vagy inkább úgy is mondhatnám, hogy valamit a fejedbe veszel és bele se gondolsz, hogy lehet másképp is? Nem azt mondtam, hogy oda-vissza kell utazni, de azért EGYÁLTALÁN NEM elmenni, mert lehet lesz interjú, egyszerűen vicc. Ha lesz hazajön. Max. nem megy vissza megint, ha akkora gondot okoz. De ezért nem menni sehova, mert jaj mi lesz, ha hívnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!