Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Megesik a részegség ilyenkor elég sok emberrel, év közben nem igazán szoktak inni
Aki normális annak nem zavaró ha civakodtok, úgyis tudják hogy Apád lejött sziesztázni :)
21/F
Mintha csak az én "apámról" beszélnél.Hála istennek nekem biológiailag nincs hozzá közöm(örökbefogadtak).Hát anyám már elküldte elvonókúrára,az se hatott neki,eldugta már előle a pénzt,az se volt jó,mert akkor meg elkezdett mástól kunyerálni.Más meg adott neki elég nagy összegeket(az egyik utcabeli nénit lehúzta 15 ezer forinttal,anya régi munkatérség meg 20-al!!) és nem adta volna vissza,de én megtudtam,hogy kölcsönzött,elmondtam anyámnak,ő meg természetesen visszaadta a pénzt.Nagyon gáz volt az egész.Aztán meg volt h ez a mocsadék itthon hentergett a nappaliba..elsárgult a feje meg minden..aztán anyám felsegítette..próbáltunk sokszor beszélni a fejével,dehát már kipusztultak az agysejtsei..nem értett semmit abból,amit mondtunk,mert aztán meg ugyanúgy csinálta a hepajait.
Aki alkoholista,az nem javul meg és kész.Két tulajdonság kell,hogy kivételt képezzen egy ember:legyen fiatal,legyen igazi akarata.De aki vén alkoholista,az már nem javul meg.Ha meg is javul,akkor maximum 3 hétre,de a többi körülötte lévő tönkretett életeket nem pótolja semmi és senki.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!