Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok ilyen...

Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Lent van Balatonon egy kisebb telkünk és nyáron végig ott vagyok anyámmal,de néha 3-4 napra le jön apám is aki minden este 6-7 óra körül már tajrészeg és nagyon gáz ahogy viselkedik,minden este megy itthon anyámék között ilyenkor a veszekedés hogy miért van az asztalon ez a lábos meg hasonlók..és nem lehet megmaradni amikor hárman vagyunk.Ha együtt vagyunk hárman akkor csak veszekedés megy megállás nélkül egyszerűen borzalmas,és közben nagyon ciki mert itt ismerek majdnem mindenkit és ez a hangos veszekedés kihallatszik elég rendesen az utcába aztán amikor kimegyek nekem ég a pofám hogy mi megy itt esténként.A fő probléma hogy apám minden este részeg és vele sehova nem lehet menni és semmit nem lehet csinálni.Ha el is megyek napközben itthonról nem mehetek el 4 napra valahova,este ugyan úgy ez fog menni.Apám olyankor magában beszél,mindenkivel lekezelő,okoskodik,meg mond mindenkinek mindent és ez még nekem is ciki.
2013. jún. 28. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Megesik a részegség ilyenkor elég sok emberrel, év közben nem igazán szoktak inni

Aki normális annak nem zavaró ha civakodtok, úgyis tudják hogy Apád lejött sziesztázni :)

21/F

2013. jún. 28. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Mintha csak az én "apámról" beszélnél.Hála istennek nekem biológiailag nincs hozzá közöm(örökbefogadtak).Hát anyám már elküldte elvonókúrára,az se hatott neki,eldugta már előle a pénzt,az se volt jó,mert akkor meg elkezdett mástól kunyerálni.Más meg adott neki elég nagy összegeket(az egyik utcabeli nénit lehúzta 15 ezer forinttal,anya régi munkatérség meg 20-al!!) és nem adta volna vissza,de én megtudtam,hogy kölcsönzött,elmondtam anyámnak,ő meg természetesen visszaadta a pénzt.Nagyon gáz volt az egész.Aztán meg volt h ez a mocsadék itthon hentergett a nappaliba..elsárgult a feje meg minden..aztán anyám felsegítette..próbáltunk sokszor beszélni a fejével,dehát már kipusztultak az agysejtsei..nem értett semmit abból,amit mondtunk,mert aztán meg ugyanúgy csinálta a hepajait.

Aki alkoholista,az nem javul meg és kész.Két tulajdonság kell,hogy kivételt képezzen egy ember:legyen fiatal,legyen igazi akarata.De aki vén alkoholista,az már nem javul meg.Ha meg is javul,akkor maximum 3 hétre,de a többi körülötte lévő tönkretett életeket nem pótolja semmi és senki.

17/L

2013. jún. 28. 20:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Két lehetőséged van. Az egyik, hogy tűrsz, de próbálj meg édesanyáddal beszélni, és esetleg nevelőapáddal, ha józan. Ha nem megy, akkor az marad, hogy bevállalsz nyári munkát, hogy később könnyebben tudj elmenni otthonról. Nem lesz könnyű egyik sem, főleg, h gyorsan kell felnőtté válni - mert szerintem egyedül képtelen lennétek megoldani. Édesanyád azért sínyli meg, mert ha lelkiismeretes, vele marad, te pedig mert te maradhadsz egyedül. Ha maradsz, és megpróbálod csillapítani a helyzetet, és a végére járni józan pillanatában miért iszik, akkor talán megoldható a dolog. Amúgy nagyon orvosi eset, és családvédelmis is lehetne a közelben.
2013. jún. 29. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!